Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Ovih dana u upotrebi su dva Seika kojima hoću da izmrcvarim dušu, tj da im potrošim struju, (štopujem vreme na sve i svašta, onako bez veze) ako je ikako moguće. Jedan tzv aviator (valjda zbog oblika skazaljki i oznaka strana sveta, kao da ne postoje savremeniji uređaji za navigaciju, al neka im bude), skoro pa radioaktivan, i drugi Đuđarova Macchina koji kao da se pogoni na LSD a ne na struju (kome još treba da meri stotinke, možda onim fizičarima u CERNu). Razlog za ovakvo neracionalno ponašanje: malo su mi se smučili satovi na struju (prejaka reč ali nije daleko). NEMAJU SRCE! Dok ne rešim načisto da idu na oglas, radiće ovako, prekovremeno. Ovaj treći je lep mali ruski zidni sat za na ruku (47mm bez ove karakondžule od krunice) iz kućne radinosti. Mr Been je ništa kakve face prave po komšiluku kad vide malu Munju. Malo se smire kad čuju da to nose jedino piloti ruskih teretnih aviona. Sad bez šale, ako neko zna gde da nađem ključ od Unitasa 6497 ili od Corteberta 616 nek mi javi, voleo bih da ovu krunicu primaknem do kućišta, Molnijin ključ nema dovoljno navoja da bi se kratio. Izvinjotina zbog preopširnog pisanija.

Aviator SDW35CP1.jpgAviator SDW35CP1 II.jpgMacchina Sportiva SHW017J1.jpgMunja.jpg

A, ne! Celo kućište je nedirnuto, sve sa koronom koja se vrti, što je zgodno. Marka je NO NAME, PRC naravno.

Neunistivos SKX se pokazala i na 40m pod zemljom u grobnici Mikerina :)

ako se dobro secam, pisao si ranije da je svojevremeno po izlasku iz neke piramide jedino tvoja omega radila kako treba, da su drugima satovi poblesavili?
kako se pokazao seiko? :)
( :secret: siguran sam da je bolji od omege, ali hvali i njega malo)

Ja samu piramide ulazio sa običnim seikom 5. Eno ga u kutiji, normalno radi.

Objašnjenje: kada je došao duh faraona TuPAVkamona, izašao je mini ninja iz seika i umlatio ga k'o vola u kupusu :D

ja danas nosim seiko kinetik dali neko ima ideju kako da narucim bazel

SDC11517.jpg

Last edited by a moderator:
Probaj i kod Jonathan-a koji je poznati i kao Mr Seiko tj Swedefreak u Seiko zajednici (jmk500 na ebayu), možda on može da ti nabavi.

Evo i čuvenog seika petice, model ninja, koji sam spomenuo u jučerašnjem postu, a danas mi krasi ruku:
Fotografija-0066.jpg

Ako nekoga zanima epilog priče, evo šta se desilo dalje - premlativši faraona k'o vola u kupusu, ninja je u piramidama otvorio agenciju Seiko Security, koja se specijalizovala za zaštitu satova na rukama turista. Faraon je rešio da se mane ćorava posla, pa je počeo da valja kineske suvenire na platou ispred piramida. Obojica planiraju da prošire biznis i na Hurgadu, a u toku su intenzivni poslovni pregovori o uspostavljanju saradnje.

^ Hahahahaha... :D Ma bre Neso stvarno nema smisla...prvo Nikola sa 007 pa sad ti sa peticom...pa bre tuzice vas Egipcani, proteracete im sve faraone iz zemlje sa tim silnim nindzama...koliko vidim ubise Boga u njima... :P :P

prvo Nikola sa 007
Upss, primetih da sam pogresio...htedoh reci nikolin 009, cuveni pepsi...da se nidza kojim slucajem ne naljuti... :P

A kad smo vec kod 007 (izgleda da mi je samo on na pameti :P) , evo ga moj lepotan, danas njega nosim..

DSC06782.jpg

Status
Not open for further replies.
Back