Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Djordje - ta plava narukvica ge je lepo otvorila, super je ta ruska chrono legenda
Milane - IWC je uvek dobar izbor :thumbup:

Danas sam na vintage modelu. Omega Chronostop, kal.865

p9170005.jpg

Last edited by a moderator:
"crane" izdao si Orisa srami se :) lepo ti stoji...

danas ja nosim Seiko 6138-80302011-10-02 08.10.31.jpg2011-10-02 08.10.23.jpg2011-10-02 08.10.42.jpg2011-10-02 08.10.55.jpg
i izvinjavam se na prasinici nisam ga lepo obrisao sto cinim svako jutro sa svim satovima...razvesce se zena od mene

Last edited:
hahah milane zato ces ti orisa uskoro da nosis. menjam malo, malo jedan malo drugi.
evo ti malo da vidis kako to izgleda :)

15042011071.jpg

@ urmacher
hvala hvala, odlican je sat stvarno

Sto profo cini mi se da je plavlji nego inace original...ma da moguce da gresim u stvari original je 100 %,samo se cudim kako si bese bio siguran za fake satove Marka 5.
I koji moj post nije dobar za salu ili nema da neku namenu za sve?
Ukljuci se malo i ti nemoj samo da lajkujes,ukljuci se i ti malo u forum a ne da kometarises postove i vodomere :))

Pa mislim da sam danas bio dovoljno "uključen",predji malo današnje postove...:confused:
A što se Marka tiče,mislio sam da je to lock i da sam objasnio šta je tamo bio "slučaj".A uzgred,ti mu dodješ kao neki Toma Fila? :lol:

Ma koji Toma Fila,tamo se sve videlo...necu da prelazim danasnje postove....ako si nesto i zapoceo svaka ti cast....vise ne gledas ko nosi vodomere a ko nesto drugo:D to je vazno. Kako te je strecnulo za Omegu hahaha strasno tu teoko dobro sluzi za boju u onosu na one Lock boje !!
opusteno profo salio sam se malo samo vidis kako je kad se cacne tamo gde ne treba a volis ti to :))))))
aj pozdrav nek tvoja bude poslednja jel iovako ces nesto da dodas

Status
Not open for further replies.
Back