Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
tolarbo, kaiš na Darwil-u je jezivo dobar ! ;)

Od danas krenuli radni dani, pa sam "obuo" radni sat...

IMAG0381.jpg ehhh , (kad se setim) šta je ovaj "quartz-njak" prošao, kad bi samo znao da priča.icon_nervious.gif sudbina mu takva, da ode u "fizikalce" ,šta da se radi...

Brrrrrr... pada sneg, napolju 'ladno...
7445-img-0617.jpg

Kad je već vreme k'o u Sibiru, nosim sat koji se tamo i nosio.
(Sliku sam pozajmio od samog sebe, tj. iz albuma)

Ono jes', ja već razmišljam kako da očistim auto od snega. :D

Doduše, imajući u vidu kakvo je vreme, mislim da je ovaj dan k'o stvoren za vlasnike burana.

Buran: in winter, it is bitterly cold and often accompanied by blizzards. Buran winds are strong and full of ice and snow. The skies is often laden with snow which swirls about and reduces the visibility to near zero at times.
Izvor: Buran (wind) - Wikipedia, the free encyclopedia

Moram i ja jednog komandirca da nabavim, ali nikako ne nalazim onakav kakav bih hteo. Beli cifer, zakaz mo ussr, ali sa ovakvim bazelom, ne sa onim sto ima one krugove umesto brojcanih podeoka. Nego Neso, jel njemu 18mm razmak izmedju lugova ili 20?

KGrHqVpME7Bcvh31-BPFe9-Pw60_12.jpg

KGrHqRHJCwE7zGcvJRzBPCKEu8460_12.jpg

Last edited:
komandirski mi je omiljen sat...dsta ih često nosim....a bas imam takvogKOMANDIRSKI 006.jpgKOMANDIRSKI 004.jpg što želiš,samo je u pozlati...evo častim i ja kojom slikom

Kao neka verzija Panerai sata,u poslednje vreme se ne odvajam od njega....a samo asocijacija je na kocku,mislim kockasti sat...
059.jpg

I dobro ti stoji po ovom snegu Milance!

Jagos, taj Rolex je predivan, jedan od najelegantnijih Rolex-a!

Kod mene danas na ruci Longines Admiral:

Attachments

• Longines Admiral DSC_0275.JPG
    Longines Admiral DSC_0275.JPG
    67.1 KB · Views: 97
Status
Not open for further replies.
Back