Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Hoćemo šturmanski, hoćemo šturmanski! :beer:

...i tata bi sine ! :crying: ...moje drugo JA , tj. "ШТУРМАНСКИЕ СС-18" je do kraja meseca na "kozmetici" kod madjioničara Puga.

Ja danas nagrabusio na poslu i ostao celih 11h . Samo da kažem da mi je na ruci bio Casio AW-80 . Znači, šta je danas popio nafte i hidrola, to ni jedan sat nikada nije. Došao kući, istuširao se i oprao sat u Bernerovoj pasti za ruke, koja jede kožu, gumu, metal... ja i dalje ne mogu da verujem, šta je ovaj sat preživeo i još uvek je živ ! Naftu, benzin, razna ulja, hemikalije, prašak za sudove i ruke,more i slanu vodu, nikada na servisu i menjanju dihtunga, potapan preko 5m i ako je 5bar... ne verovatno. Ne uništiv sat....
i ko mi kaže da Casio nije jedan od najboljih u kategoriji "dato-dobijeno" , taj može da napusti tematiku....

2ypd6rm.jpg

9fz7eo.jpg

Backarelli
Pa ja to pričam sve vreme ;)

P.S.-Dobro me podseti...I ja ću moj AW-80 sutra da aktiviram.

Baki lep ti je sat, a koliko vidim i neunistiv:thumbsup:

Komšija, pa taj sat sve drugo zaslužuje, sem da padne u zaborav !!! ;) Na mom crklo kućište (na poznatom mestu, gde iglica naleže) ... bilo mi žao da ga ostavim u ladicu, uz`o lemilicu i zakrpio po 100ti put plastikom. Evo ga, sada čuči na ruci i još uvek se nosi. Što se mene tiče i na mom primeru, nemam reči hvale za taj model... stvarno odličan sat, koji ne želim da padne bez veze u zaborav, a ispravan.

Serb, ma ne čuvam ga i ne štedim, ama baš ni malo. Pa samo da sam ga uslikao danas, pre nego sam ga oprao "hemijom" , mnogi bi se naježili. Znači ,horor.... posle pranja, opet se povrati i ništa mu nije... opet će da me budi u utorak za posao:thumbup:

Last edited:
izvinjavam se za mutnu fotku, namere mi nisu bile mutne...

dakle, hocemo sturmanskie, bt321, mi bas hocemo sturmanskie ... SAM_0851.jpg

luger , jesu ti namere mutne ! Pa jel hoćeš da svisnem do 28og !!!! :crying: Joj kad dodje dan, da me Pugo zove i kaže "dodji po svoj ss, završen je" ,tad uzimam slobodan dan na poslu, majke mi....

@ backarelli

... pa to nisam razumeo, pugo skine merku za odelce i posle odes da obuces ss.
ne znam zasto je ss kod puga. da sam ja morao da mu ostavim ovaj ss ( ovo je ss20),
mislim da bih se maskirao u crnu pudlu i ne bih isao kuci dok ga ne zavrsi, makar ziveo na
onim granulama i otimao se oko cinije za vreme obroka.

ja mu i dalje cuvam originalno odelce, a ovo je onaj flexi kuki (mada licno mislim da su pugove
rukotvorine i bolje i trajnije od kukija).

luger, druže moj, isto to mi je rekao i moj brat 23jewels ! Medjutim, ss-18 je vrlo nezgodan da se napamet ,tj. bez sata, uklopi kaiš, pogotovu zbog moje želje, da nekažem zahteva, kako bi hteo da kaiš izgleda. Pugo i ja smo zajedno napravili idealnu kombinaciju, ali je veoma ne zgodna za napraviti, te je zato sat morao ostati. Pugo je stvarno odličan tip i ne izmerno vodi računa o satovima svojih komitenata, te se sa te strane ne brinem mnogo ,već samo tugujem ,jer mi ne dostaje. Ali još malo, izdržaću...

No da ne bude ceo post off , ovih dana ne radim ,pa će i na Veliki Petak Seiko kuckati na ruci !

IMAG0688.jpg IMAG0689.jpg

Stigao juce danas prvi put na ruci čuveni 007
IMG_0721.jpgIMG_0723.jpg ;) zbog baksuzluka vratio sam ga na petak 12
Inače Seiko je na ruci posle dugo, dugo vremena.

Ma bas te briga sta ce ko da pomisli. Najvaznije je da kad god ga pogledas svidi ti se vise...a znas i koliko ima sati :))

A ja i danas........RW

IMAG0292.jpgIMAG0294.jpg
nebesko plavetnilo I am in Love :man_in_love:

Stigao juce danas prvi put na ruci čuveni 007
;) zbog baksuzluka vratio sam ga na petak 12
Inače Seiko je na ruci posle dugo, dugo vremena.

Popovac,da li bi ga kupio da mu je oznaka 0013 ? :D
Sve čestitke i nek je sa srećom.

SAM_0626.JPG

da ne bude da idem odmah van teme, na ruci je danas ovaj.

... i drago mi je da nisam samo ja danas u fazi skx, kao sto vidim.

@ backarelli

ma zezam se ja to malo oko ostavljanja sata, ja puga poznajem od pocetka 90 - tih, a i tada
je pravio cuda od koze. tada je pravio futrole za oruje, i na njih davao dozivotnu garanciju,
i koliko sam u toku, sve sto je napravio tada, zivo je i zdravo i danas.

pugo je redak profesionalac na nasim prostorima i nadam se da ce sto duze da nam traje ...

usput, kad sam poslednji put bio tamo pravio je odelce za sat koji vredi vise nogo moj auto,
a sat mu ljudi poslali postom.

@ bt321

bravo, bravo, bravo ! SAT JE FENOMENALAN !!!!!!!!

@ milan zmaj

jel´ izbacujes ruku kroz prozor kad vozis, pitam iz licnih razloga ? :flapper:

Danas na ruci i druga (pominjana) prinova. Naravno, Eterna..... :blushing:

24pgl8z.jpg

Nije losa, dobra je za posao, ide uz kosulju :rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Back