milan zmaj New member May 9, 2012 #1,561 hahaha izbegavam te..pa pomisice zene da smo ljubavnici )) A jeste 3 puta sam bio blizu da uzmem taj Hamilton... p.s. sta sam nosio prosle godine u ovo vreme )
hahaha izbegavam te..pa pomisice zene da smo ljubavnici )) A jeste 3 puta sam bio blizu da uzmem taj Hamilton... p.s. sta sam nosio prosle godine u ovo vreme )
B bajker71 New member May 9, 2012 #1,562 Milane ni meni nije jasno kako sam ga kupio, kada sam ga prvi put video na "žutoj voćki" znao sam da je moj i bio sam spreman da idem dosta daleko sa ponudom.
Milane ni meni nije jasno kako sam ga kupio, kada sam ga prvi put video na "žutoj voćki" znao sam da je moj i bio sam spreman da idem dosta daleko sa ponudom.
milan zmaj New member May 9, 2012 #1,563 Bas cudno...ja omam osecaj da je od sutra moj )) Ako tebe osecaj nije varao kako mene onda... hahhah
jagos New member May 9, 2012 #1,565 Hm.mnogo ste nesto osecajni.mizlim za dva obicna prosecna muskarca.
vladas Moderator May 9, 2012 #1,567 ^Sector77 - dakle dosao si do grala? Svaka cast :congrats:! Prelep je :man_in_love:.
VLADAN P Super Moderator Staff member May 9, 2012 #1,569 sector77 Čestitke i od mene.Stvarno je :thumbup:
Milanche78 New member May 9, 2012 #1,571 Juče i danas WUS Moonphase Attachments DSCF2656.JPG 402 KB · Views: 104
tolarbo New member May 9, 2012 #1,574 Da kao sto rece sat je predivan, a i ostali koji su predhodnih dana postavljeni su izuzetno lepi. Cestitam svima na lepim ulovima.
Da kao sto rece sat je predivan, a i ostali koji su predhodnih dana postavljeni su izuzetno lepi. Cestitam svima na lepim ulovima.
anbeast New member May 9, 2012 #1,575 Булче Сеиковски директно од Скопје: Treba da ide kod kozmeticara, krojaca i mozda kod cika doktora i bice ko nov :lol:
Булче Сеиковски директно од Скопје: Treba da ide kod kozmeticara, krojaca i mozda kod cika doktora i bice ko nov :lol:
vladas Moderator May 10, 2012 #1,580 @Sector77 - prelep je taj Longines :man_in_love:, verovatno najlepsi. banja said: Danas je na redu.... G-shock Click to expand... @banja - lep G-shock :congrats:! E pa danas i kod mene G-shock
@Sector77 - prelep je taj Longines :man_in_love:, verovatno najlepsi. banja said: Danas je na redu.... G-shock Click to expand... @banja - lep G-shock :congrats:! E pa danas i kod mene G-shock