Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas Seiko Pulsimetar - Doktorski chronograph !

SAM_5291.jpg

Jagose u pitanju je kombinacija celik zlato. Islikacu ga bolje ovih dana.
Waltere stvarno imas prelepe i retke satove. Cestitke jos jednom.

Danas sam moj 007 obukao u letnje odelo....u ovim toplim danima jubilee narukvica je mnogo prijatnija od koze...

1.jpg 4.jpg 2.jpg 3.jpg 5.jpg

^
Prosto prelepo :congrats:

Moj tajni plan je da se izglasa ovaj sat za "Svet Satova limited edition" sat i da onda imam dobro opravdanje za kupovinu na koju žena ne može da mi stavi veto.

Hmmm, tajni plan, pa možda ipak i nije :banghead:

... ako mislis na skx 007 ja se svaki put odusevim kada ga stavim na ruku ( mada ja imam skx 009, ali ih smatram istim satom ).

samo seiko toliko daje za tako smesnu cenu. jedini razlog zasto nemam i skx 007 je licni prigovor savesti, tacnije,
obecao sam sebi poodavno da prvo moram kod cika doktora za glavu, pa onda smem da kupim jos jedan skx samo
u drugoj boji ako cika doktor napise da mi to treba.

Moj tajni plan je da se izglasa ovaj sat za "Svet Satova limited edition" sat i da onda imam dobro opravdanje za kupovinu na koju žena ne može da mi stavi veto.

Drzim "fige" da tvoj "tajni" plan uspe, hehehehe..:thumbsup:

Zanimljivo je, kada sam kupio sat, jubilee narukvica mi se nije bas preterano svidela...planirao sam da kupim Super Oyster II (koja je fenomenalna) ali primecujem u zadnje vreme da sve vise volim jubilee i da ona definitivno ima svoju čar...:)

Status
Not open for further replies.
Back