Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
robusan i neosetljiv :D, osim kaisa, koji moze da se nadje u BG, jedno dugmence je izgubljeno, ali bez obzira radi savrseno, ceo brojcanik svetli lepo... i tako, malo sam se namucio sa compasom i podesavanjem (nasao uputstva na netu), kad sam menjao bateriju... zatvaranje poklopca uz presu :crying: ali izdrzao je ...

Heuer...ponosan
IMG_2593.jpg

jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pisem iz kreveta a zena mi dobacuje...da ti ne kazem sta...znas i sam kad si bio....
imam nesto drugo u planu veceras eheheh

Poz!Evo mene posle malo duze pauze,evo u medjuvremenu tacnije za svoj rodj:lol:,od taste i tasta ja dobih cuku ne tako skupu ali izuzetno mi dragu,eto oni su shodno svojim mogucnostima a znajuci da ja volim tj.OBOZAVAM:adore:cuke,kupili meni istu,u pitanju je LORUS ana-digi kombinacija u sportskom stilu i sa cenom ne vise od 50e sto i nije tako bitno,hvala im puno i evo slika,vel.pozz svima!!!Photo-0001.jpgPhoto-0002.jpgPhoto-0003.jpgPhoto-0004.jpgPhoto-0005.jpgPhoto-0006.jpg

Da tako je,i ja sam to primetio,zvaću ga smeško:lol:,tako da kada su svi smrknuta lica ja pogledam na svoju cuku i ona mi se nasmeje,ekstra!:w00t:

Nekoliko taze fotografija. Ko je upućen u način funkcionisanja rusko-sovjetske brze promene datuma jasno mu je zašto sam ispred svog vremena :D.

IMG_9278.jpgIMG_9280.jpgIMG_9284.jpgIMG_9290.jpgIMG_9294.jpgIMG_9295.jpg

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back