Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Zmaje,sat je uf :man_in_love:,a narukvica je,,,,:banghead: :lol::lol::lol: Nemo' se ljutis,ti si moj drug.:thumbup:
@baki Bem ti,ovi tvoji postovi sa ovim smajlovima...svaki post jedna strana:lol:

Nece me valjda moderi grditi jer ovaj sat nisam nosio ja vec sofer od su27 a ja se razvalih da bolje vidim cifer. Stoper jeste, cifer mi poznat ali nedovoljno jasan. Pomazite ...
rus.jpg

Danas struja... Casio. Znam,znam dan mi nije namešten... Ko će sve te kazaljke narihtati :w00t: . Skoro sam mu menjao bateriju pa je ostalo ne namešteno, tek sam na fotki primetio :D.

IMG_9371.jpgIMG_9372.jpgIMG_9375.jpg

Nesto cemo nositi celog zivota a nesto pa...:))
IMG_3346.jpg

Upravo sam slikao Seiko koji nosim ovih dana pa i danas. Još ga testiram i za sada sam prijatno iznenađen njegovom tačnošću.

P6190001.jpg

bajker , ako mi veruješ, tako zanimljiv i lep Seiko bi nosio, taman da "foruje" i 5 minuta dnevno... :D

Ja jutros prema Čačku, pa stadoh na jednu vruću lepinju sa kajmakom i kafu.

IMAG1118.jpg

...došao kući pa lagano promenio na =>

IMAG1123.jpg

bajker ja imam taj isti Seiko to je Top sat izuzetno sam zadovoljam imam ga vec nekoliko godine,

SAM_0885.jpg

SAM_0766.jpg

SAM_0312.jpg

Last edited:
Čestitam Walter, ti si Seika testirao u svim mogućim uslovima i vidim da se dobro pokazao. Ja još uvek nisam potapao moj sat u vodu a verovatno i neću obzirom na njegove godine.

Backarelli, satovi su ti prelepi! :thumbsup:

@ backareli

.. hoces da dodas jednu papriku u ulju uz lepinju ?

p.s.

nije to moja ruka, ja sam samo ovekovecio trenutak sa paprikom.

Attachments

• 18062012114.jpg
    18062012114.jpg
    519.1 KB · Views: 105
Status
Not open for further replies.
Back