Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
milane aj da se menjamo.sta ce tebi ovo ti si mlad covek tebi nesto drugo pristaje.to je za nas matore.

Last edited:
Hvala i ja cu za 5 dana u Hanioti sa ovim diverima..pa se vidimo tamo ko ide :))
srecan put

A pa idem i ja u Hanioti :) I morao sam juce da idem do Jokica da uslikam i ja jedan IWC, i nekako mi poznato izgleda :)

Attachments

• iwc photo.JPG
    iwc photo.JPG
    144.1 KB · Views: 96
Danas i narednih dana mrw-200H. Uskoro testiranje i u moru :)
Greota da mi se satici na kozi raspadaju po ovoj vrucini.

casio1.jpgcasio2.jpgcasio3.jpg
Velika kolicina srece danas, za malu kolicinu novca :) meni lep, jedino sto mu se korona ne okrece uz kliktanje :confused:

Last edited:
Velika kolicina srece danas, za malu kolicinu novca :) meni lep, jedino sto mu se korona ne okrece uz kliktanje :confused:

Kako misliš-Nemaš poriv da klikćeš dok okrećeš koronu?
Pa i ja to jako retko radim.
:)
Kliktanje bi moglo da upozori neprijatelja dok mu se prikradaš. :secret:

Najozbiljnije-Odličan sat za te pare (a i da je skuplji, opet bi bio dobar)

sa cim god da slikam ne vredi... ne ispadne ok

06072012529.jpg

eve jedna normalna slika, nije moja al sta je tu je, barem je dobro uslikano

snzf17j1-2.jpg

Slikaj po dnevnom svetlu i to rano ujutru ili predvece bice daleko bolje slike... Inace sat je odlican:congrats:

Prolaznik, odlican je Seiko i to je najvaznije. Sto se fotografija tice Serb ti je dao odlicne savete, samo ih primeni i bice odlicne fotografije. Onu sliku si slikao mobilnim telefonom i to pri losem osvetljenu i u takvim okolnostima jos je dobro ispala.

A danas, Fosill ch2573. Hteo sam ga ponesem na kupanje al pomislih, nije ni mnogo nesto placen, a nije ni neka marka, reko pitanje dal ce izdržat plivanje, i uzmem lepo teglu, sipam vode, ubacim sat da se malo brčka, kad ono sat radi bez problema, izdržo brčkanje u tegli, izdržo plivanje u reci bez problema.

ch2573-main1.jpg

neso kupljen od jednog naseg zajednickog prijatelja.izuzetno fin i posten covek volim kad kupim nesto od njega uvek je onako kako kaze.

Status
Not open for further replies.
Back