Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Evo danas za mog druga Jagosa
IMAG0575-1.jpg

replika... :flapper:

^ Dobro me podseti. I ja ovih dana nosim vodozemca pa sam napravio par fotki:

Attachments

• IMG_9604.jpg
    IMG_9604.jpg
    262.2 KB · Views: 77
  • IMG_9605.jpg
    IMG_9605.jpg
    251.7 KB · Views: 79
  • IMG_9608.jpg
    IMG_9608.jpg
    240.7 KB · Views: 64
Skaj, jel taj bezel onaj aftermarket, ruski? Videh n anekom ruskom sajtu, ima ih za oko 7 dolara ako se secam dobro.

Zmaju, jel to onaj Braja pozer do ja**? :D Pravi je pozer, samo menja odela (te, mesh, te guma...) i vidim, voli kafane. Samo se tamo slika :D

Skaj, jel taj bezel onaj aftermarket, ruski? Videh n anekom ruskom sajtu, ima ih za oko 7 dolara ako se secam dobro.

Nije "aftermarket", jeste ruski . Može da se kupi Amfibija sa takvim fabrički ugrađenim redizajniranim prstenom a može i posebno prsten da se kupi.

Casio G-Shock 910d

DSC_0186.jpgDSC_0176.jpgDSC_0182.jpgDSC_0184.jpg

Sat koji trpi sve a ne trazi nista !
Solarno napajanje, sinhronizacija sa atomskim satom 5 puta svake noci. Izgleda pristojno, ima udobnu metalnu narukvicu. Jos ako ga kupite dok ste na nezaboravnom porodicnom letovanju, po pristojnoj ceni, onda je to jedan od 3 savrsena sata.

Odlican je taj G-Shock, ja ga imam vec 5 godina i prezadovoljan sam njime, i jos uvek izgleda kao nov.
Poznat i kao Mission Impossible 3 sat tj G-Shock koji je Tom Kruz nosio u tom filmu a nosio ga je i Chuck u prve 2 sezone istoimene serije.

^
Vladane,ti se genijalac.:adore: Uvek me nasmejes sa ovakvim komentarima. Mislim da bi se skupilo za jednu knjizicu aforizama,kada bi se probrale tvoje poruke.

Status
Not open for further replies.
Back