Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas je trebalo da vodim BFK na ronjenje, medjutim klijenti dusmani me sprijecili pa sam morao da odlozim za sutra :(
Fotoelaborat ce, naravno, da uslijedi, a danas cu malo da nosam starog dobrog:

2012-08-21 11.58.42.jpg

Danas 42,lepo stoji mislio sam da ce biti samo 46-ce ali cudna boja nisam bideo davno ovakvu boju....

lep satic,i danas je moj :)
IMAG0586-1.jpg

Malopre stigla Amfibija, pa evo jedne slike na brzinu:

IMAG0170.jpg

Prvi utisci:
Cifer mu je prelep, plava boja menja nijanse pod razlicitim osvetljenjem.
Ja sam narucio sat sa koznim kaisem a oni su mi poslali sa celicnom narukvicom koja je blago receno ocajna-kopcu sam skoro iskrivio u pokusaju da je otvorim.
Vec sam narucio crni kozni kais i plavi Nato.
Vise slika popodne u mojoj temi.

da i meni je ovo je jedini Breitling koji bih voleo da posedujem. ima ga moj drugar samo sto je na gumenoj narukvici i mnogo mi se svidja!

da i meni je ovo je jedini Breitling koji bih voleo da posedujem. ima ga moj drugar samo sto je na gumenoj narukvici i mnogo mi se svidja!

Ti Superoceani su im, inace (po meni), jedini diskretniji modeli (koliko B uopste i moze biti diskretan) a ovaj izgleda kao pravi diver namjenjen konkretnoj svrsi. Mislim, kad ronis valjda je poenta da se ribice skuplaju oko tebe a ne da ih oslijepis :D

:)
ne nosim satove da bi skupljao ribice...takve makar ne..meni uzitak
stavljam na ruku ono sto bi mogao da imam...ali...imam zelju dok se ne ispuni...a kad mi ispuni onda cu da skupljam one prave ribice

Status
Not open for further replies.
Back