Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas malo Orient na koži.... zahvaljujem se Neši na ukazanoj pomoći oko kaiša. :thank_you2:

....

Lijep limitirani jubilejac sa dvije sraf krunice :)
Ovo bebce je trebalo da bude naredni mezimac ali je u medjuvremenu pao Seiko :)
Svaka cast, ovako izgleda modernije, default narukvica (mada lijepa i kvalitetna) mi je malo previse retro.
Svakako ga u zdravlju cesto nosio, koji je serijski na njemu?

Inače, jel narukvica potiče od Zemunskog klana? :rolleyes:

-heheeee , da da , potiče ! Rekao sam i ko me poslao. Pita čovek "Pa jel onaj rus ?" ja reko "ma kakav rus, bre, naš čovek !" On se nasmeja i reče "Ma znam da je naš, nego što voli ruske satove !" eeeeeeeeee to je taj , kažem... :D (bilo tako, bez šale) Nego, bata-Nele, hvala još jednom na uštedjenom vremenu za besomučno lutanje po gradu ! :thumbsup:

Ovaj "glanc" efekat sa prve fotke mi se posebno dopada :)

...ma ružno mu stoji kad je musav, pogotovu za foto sešn ! :laugh:

Jovan HN II , 385967-mi od dve hiljade ! :lol: Šalim se, 1453 je redni br

Last edited:
prebacih juce seika na drugi kais pa sam odlucio da on danas ide samnom :D svidja mi se kako izgleda iako je kais za broj siri ups :D
IMG_20120821_152104.jpgIMG_20120821_152123.jpgIMG_20120822_115147.jpgIMG_20120822_115220.jpg

Nesto razmisljam da ovu svoju kolekciju tzv.plastikanaca,vec ste ih videli u pitanju su,LORUS,QQ,CASIO i CALYPSO,obogatim bar do kraja godine ako nista pre sa jednim SWATCH-om,jes da ih imam ali ovaj bi bas lego uz moju kolekciju crnih plastikanera,na ovog sam se nameracio;)pozz svima!suib400_4.jpg

Status
Not open for further replies.
Back