Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Jao Milane, uzmi taj Seamaster. Bice ti zao posle ako to propustis.
Samo zamisli kako ce tek izgledati kad ga budes sredijo.. :congrats:

ontopic:
u mene i danas Orient:
2gjyv.jpg

Last edited:
Eh da je prodavac malo obavesten da cene nisu kao kod novih Omega i da njegova nije bas tako "specijalna" mozda bi se i dogovorio. Ali cekanje je dobro jer moze da se uveri da nikad nece prodati sat. A i cifer mu je malo otisao a tako malo po malo i parice idu...za sad mi je Kelek jedina briga,a od juce i Monster koji je stigao na carinu pa cekam,cekam,cekam KOLIKOOOO

A jes vala Djordje pravo si reka,čuš,uh,dje me nadje sa ovijem kupanjem crni Jovane,mi se vodje osušismo Bogu mi,:)pozz!I LOVE HN!!!mlogo:D

I danas nindža:
IMG_3120.jpg

Ne znam koji mi je đavo, ali ga praktično ne skidam s ruke otkako sam ga kupio. Ostali primerci iz kolekcije se ovih dana osećaju zapostavljeno :crying:

Inače, ovih dana sam baš u japanskom fazonu, tj. radim kao Japanac. K'o za baksuz, radim i sutra, ali srećom kratko. Osim toga, danas sam za ručak imao pirinač :D

Banzaiiii!

I danas nindža:
View attachment 38423

Ne znam koji mi je đavo, ali ga praktično ne skidam s ruke otkako sam ga kupio. Ostali primerci iz kolekcije se ovih dana osećaju zapostavljeno :crying:

Inače, ovih dana sam baš u japanskom fazonu, tj. radim kao Japanac. K'o za baksuz, radim i sutra, ali srećom kratko. Osim toga, danas sam za ručak imao pirinač :D

Banzaiiii!

Uf j,,,,m ti,sto je dobar!

nindza ti je fenomenalan, ali moras da postignes balans izmedju istoka i zapada:
nosis nindzu i klopas prase.

nemoj da te brine sto si se zalepio za jedan sat, ja od letos skoro da nisam skinuo
sa ruke swatch, i jos uvek mi ne fali nista.

:D

Smej se smeeeej uvek se smeeeej:)najviše volem osmeh tvoj,LORUSE moj,satuuuu moj,najlepši si kad se smejeeeeš,osmehom mi dušuuuu greeeeejeeeeeššššš:congrats:zahvaljujem na aplauz!vel pozz!!Fotografija0013.jpg

Attachments

• Fotografija0012.jpg
    Fotografija0012.jpg
    200.9 KB · Views: 68
  • Fotografija0013.jpg
    Fotografija0013.jpg
    193.6 KB · Views: 61
Status
Not open for further replies.
Back