Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas Elektronika :)

32616-elektronika-1.jpg

Zumirajte da vidite lepotana(mislim na sat naravno :) )
Mada sam i ja u svom najboljem izdanju :D
MIL_9984.jpg
Moze slobodno Longines da je iskoristi i da poboljsa prodaju, jer ipak "Elegance is an attitude..." :)

slazem se! jedino, vise ih ne prave, potaznja nije mala i bojim se da ce im cena rasti..tako da ukoliko imas priliku uzimaj, bice samo skuplji..

@zma
prekrasan sat :thumbup:
mark XVI mi je na popisu već jako dugo! Čekam bolja vremena![/QUOTE]

jedan od mojih najdrazih satova.nisam siguran kad je tacno doaso kod mene ali negde izmedju 1995 i 1997 godine.swatch.JPG swatch 2.JPG to je tada bio hit.i dalje lep i tacno radi.

gospodja supruga ce sutra da nosi ovaj kao i inace zadnjih dana rolex tudor.

fotografija (79).JPG

neko ga voli neko ne ja sam odusevljen sa ovim satom ali je za nijansu mali za mene pa sam obradovo suprugu.

It is i Leclerc:)Pozz to sam ja Nick-bolesnik,elem,reko mi doktor da sam beznadezan slucaj i nijedna klinika mi ne moze pomoci,e reko ako je tako nek ide zivot kazem ja samom sebi u sebe i resih da se u to ime pocastim,kako,pa ovako,u petak mi stize CASIO MTP-1290D-1AAAAAAAAAAAAA,avaj meni bolesnome:banghead:,ubice me zena i kaze mi jos ovaj put i vise:nono:,i tako cu morati da zivim sa taj boles:),sat je ovakav a kad stigne turam slike original nema da brinete;)

vel pozz svima!!!

mtp-1290d-1a1_1.jpg

Status
Not open for further replies.
Back