Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
It is I Nick:)Evo i mene,znate kako je,danas je Sv.Toma pa sam malo išao na slavu,popio,pojeo i prošetao svog novog ljubimca CASIO MTP-1290d-1a2 i provozao ga u fiestića:thumbup:inače sat je super,mada su meni svi satovi super,i evo sada sam odusevljen i nosiću ga ali za mesec dana a možda i pre ću želeti novi sat,ma koga ja zavaravam svakog dana želim novi sat,pa pitam se da li sam ja bolestan,ne?:)Sat je sav u čeliku,prečnika 43mm sa krunicom,datum na trojci,50mwr i poklopac mu je zavijajući:confused:jel se tako kaže,ne?:)Kad ga budem otvorio videću koji je model miyote u pitanju a da više ne davim evo slika i vel pozz svima!!!

Fotografija0046.jpgFotografija0047.jpgFotografija0048.jpgFotografija0049.jpgFotografija0050.jpgFotografija0054.jpgFotografija0055.jpgFotografija0052.jpgFotografija0053.jpg

• Like
Reactions: RUS
Aleksandar89 hvala puno,i jeste lep,uživo je stvarno super i Milane u pravu si za foto,al nekako uopšte nemam želju za nekim dobrim telefonom,meni su oni samo za poziv i sms,konkretno ovo je slikano nokiom c2-01,i nije nešto i ja to vidim,e kad bi bio zaladjen telefonima imao bih neki bolji:banghead:pa ja imam i digitalni foto-aparat:w00t:e sad ću da probam:)pozz!

Hvala forumaši,hvala prijatelji moji,hvala puno i baš mi je drago što sam medju vama ljubiteljima satova jer kao što znate i ja ih sam obožavam i ne znam da li vas zadržavam,jer sat nije neki komad metala nešto kao tra-la-la,ili ono kao igra-šala,ne to je više od toga,po meni to se voleti mora i nije fora što reći ću sada,satove volim od vajkada i dok sam živ oni su deo mene,na meni u srcu mom zauvek usidreni:congrats:e cool:thumbup:

Hvala vladas,imam najlepšu čuku u RS:)Kao što reče Niče,njemu tj.meni masa kliče,dok idem svojim selom lep ko Alen Delon,neko mene iz mase dotiče pa reče,joj što ima dobru čuku,lepu i sigurno skupu,a ja se šepurim u kaputu po putu,pa kažem tipu,ajde mali nemoj da si smor,begaj tamo and liv mi aloun:congrats:e opet cool:thumbup::)pozz!!!

Hvala forumaši,hvala prijatelji moji,hvala puno i baš mi je drago što sam medju vama ljubiteljima satova jer kao što znate i ja ih sam obožavam i ne znam da li vas zadržavam,jer sat nije neki komad metala nešto kao tra-la-la,ili ono kao igra-šala,ne to je više od toga,po meni to se voleti mora i nije fora što reći ću sada,satove volim od vajkada i dok sam živ oni su deo mene,na meni u srcu mom zauvek usidreni:congrats:e cool:thumbup:

cu te kazem zeni da si poceo da trosis pare na satove

drugara nika
za dozivotnog predsednika!
karamba i karambita,
takva lepota nije krasila ni ruku druga tita.

cestitam !

:congrats:

nocas i danas bilo dezurstvo pa sam u stilu Placenika morao da nosim......kad mogu oni mogu i ja,kapiram da to daje snagu i hrabrost da da

DSCN6469.jpg

Ahahahahaha:)dobri ste svi majke mi,znači keve mi,Luger stih ti je VR!!!:thumbup:Milane nemoooooooooj ko Boga te molim:(fala unapred!:)pozz!

Status
Not open for further replies.
Back