Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Prezadovoljan sam, znaci kad sam duze na dnevnom svetlu, toliko sija da se vidi i kada nije u mraku, mislim da se moze i na slici videti, evo nije me mrzelo da uslikam da vidite. Kada se "napuni" moze da se ocita vreme u bilo koje doba noci.

DSC_0138.jpg

E, ajde da se dogovorimo nesto! Nema fotkanja nikakvih Citizen i Fortis pilota dok ja ne nabavim barem Forsio Msy 501 ili neki Lorus wannabe IWC (oni od preko jedne crvene evrova mi ne zadaju toliki bol jer su waaay out of my league..). Neizmerni bol mojoj neznoj dusi zadajete, zlotvori!!! :lol:

SNZE93

DSC_0970.jpgDSC_0973.JPGDSC_0978.JPGDSC_0981.JPG

Kupio sam ga u petak.
U subotu ga nisam nosio ali je bio navijen.
Za 24 sata do nedelje uvece je pozurio 15 sekundi.
Od jutros ga nosim i evo vec 15 sati radi tacno tacno u sekund !
Luminacija odlicna !
Svakim satom mi se sve vise svidja...

Prelep sat,trazim vec duze vremena tako nesto za prijatelja,a sto da ne i za sebe,medjutim mrka kapa.Stvarno ti zelim da ga s merakom nosis.Ako ima negde u ponudi takav,ali crni cifer,javi..ruka ti se pozlatila,a i sat na njoj,ha,ha...

Prelep sat,trazim vec duze vremena tako nesto za prijatelja,a sto da ne i za sebe,medjutim mrka kapa.Stvarno ti zelim da ga s merakom nosis.Ako ima negde u ponudi takav,ali crni cifer,javi..ruka ti se pozlatila,a i sat na njoj,ha,ha...

Uh, mislim da se ovo odnosi na SNZE93:
ovaj tamno teget cifer pod nekim uglovima izgleda crno a ove fotke su nastale na jakom dnevnom svetlu i to je najsvetlije sto moze biti. Inace veoma udoban sat, sa sirokim lugovima 22mm, sirina 42mm, nije visoko na ruci...prosto lezi, mozda i kristal sa zadnje strane doprinosi toplini na nadlanici...

Ovo je, doduše, bilo juče, na otvaranju sajma knjiga, na štandu Mađarske, zemlje počasnog gosta :)

IMG_5610.jpg

I jedna nehotice nastala reklama za jednu izdavačku kuću... molim vas, vizuelizujte crnu traku cenzure na donjem desnom uglu fotografije :)

Last edited:
Flaying by Laco

50C46C33-E964-48C3-A92E-9CB1F0B9F3D3-20306-00001E978799ECCB.jpg

a hoće li danas biti LaKo?

OT:

da li bih mogao da pozajmim taj pecat, njime bih samo par puta overio prijem poste
i vratio bih ga bez ostecenja ?

Status
Not open for further replies.
Back