Sholym New member Oct 25, 2012 #3,163 danas opet Seiko 5 Ceo dan u frci a moj verni drug uz mene, jos da je pod dnevnim svetlom uslikano...
danas opet Seiko 5 Ceo dan u frci a moj verni drug uz mene, jos da je pod dnevnim svetlom uslikano...
anbeast New member Oct 26, 2012 #3,166 AMAN!!!! Sta rekoh ja za pilote ranga do 500e?!?!? Ne fotkati! :lol::lol::lol: Ocete na dusi da me nosite?! Sledeci put, pravo na Pancevac idem...
AMAN!!!! Sta rekoh ja za pilote ranga do 500e?!?!? Ne fotkati! :lol::lol::lol: Ocete na dusi da me nosite?! Sledeci put, pravo na Pancevac idem...
T tibertov New member Oct 27, 2012 #3,169 Ispričavam se što uvijek jedan te isti sat slikam, ali on mi je jedini za sada
zma New member Oct 28, 2012 #3,171 Bravo! Odlican sat! Nikad ga nisam video uzivo, mnogi su mi ga hvalili! vlajo said: Danas malo KienzleView attachment 41337 Click to expand...
Bravo! Odlican sat! Nikad ga nisam video uzivo, mnogi su mi ga hvalili! vlajo said: Danas malo KienzleView attachment 41337 Click to expand...
zma New member Oct 28, 2012 #3,172 ako,ako..neka.samo ti salji ovakve fotografije..scaka cast! tibertov said: Ispričavam se što uvijek jedan te isti sat slikam, ali on mi je jedini za sada Click to expand...
ako,ako..neka.samo ti salji ovakve fotografije..scaka cast! tibertov said: Ispričavam se što uvijek jedan te isti sat slikam, ali on mi je jedini za sada Click to expand...
araphel New member Oct 28, 2012 #3,173 Danas čiča Inače, videh po forumima (uglavnom američkim) da ga jako retko zovu GMT. Uglavnom su mu nadenuli ime Excursionist. Attachments image.jpg 242.7 KB · Views: 90
Danas čiča Inače, videh po forumima (uglavnom američkim) da ga jako retko zovu GMT. Uglavnom su mu nadenuli ime Excursionist.
lemi New member Oct 28, 2012 #3,179 iskreno ovog poljota internacional neskidam od kad sam ga nabavio.......nabrzinu sam slikao mobilnim,čim uhvatim vremena stavljam prave fotke.....
iskreno ovog poljota internacional neskidam od kad sam ga nabavio.......nabrzinu sam slikao mobilnim,čim uhvatim vremena stavljam prave fotke.....