Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Danas Junghans Olimpic chronograph - olipiski sat i zvanicni merac vremena olipijade u Minhenu daleke 1972 godine Jutarnja kafa - Makijato uz Junghansa koji i posle 40 godina radi perfektno datum nisam dirao a verujte slika je sveza !!!

SAM_9364.jpg

@walter kao i uvek prelep komad, to od tebe uvek i ocekujemo. @rus dobar je taj 'maradona style', mislim da ce te svaki ljubitelj satova razumeti i podrzati!

Kod mene danas na ruci Omega na racing narukvici

Attachments

• photo-5.JPG
    photo-5.JPG
    124.4 KB · Views: 87
  • photo-4.JPG
    photo-4.JPG
    102.8 KB · Views: 83
  • photo-3.JPG
    photo-3.JPG
    118.3 KB · Views: 71
Hej ljudi stigoooooo je!:w00t:CASIO HDD-S100-1A,solarac-digitalac-plastikanac!Čukom sam se oduševio:thumbup:stigla je danas oko 14h i evo sada sam je stavio malo da se puni ispod lampe ali da bi se brže napunila mora na dnevnoj tj.sunčevoj svetlosti,inače je kao G al stvarno,sirine 45mm od tastera do tastera a dužine 50mm,200mwr,mineralno staklo,5 alarma,štoperica,tajmer i materijal izrade mu je vrh,da bi nesmetano radila mora se napuniti i onda će ovaj indikator nestati i pojavljivati se radi upozorenja niskog nivoa napunjenosti,e sad jedino me čudi što nema operacije LIGHT:confused:ne znam zbog čega,evo prvih slika i vel pozz svima!!!Photo-0002.jpgPhoto-0007.jpgPhoto-0009.jpgPhoto-0003.jpgPhoto-0004.jpgPhoto-0006.jpg

Čuvaj nindžu, pa će i nindža čuvati tebe ;)

Uživaj u satiću i neka te dugo služi :beer:

Status
Not open for further replies.
Back