Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Joooojjjj *ebote , kakav je ШТУРМАНСКИЕ , pa gorim dok sliku bre gledam !!!

AAAAAAAAAAAAA :w00t: :adore: :adore: :adore: :adore: :drool: :man_in_love:

Postovani clanovi,

Nakon ponovljenih prijava i ukazivanja na problematiscne poruke clana sindjel5, ustanovljeno je da ovaj clan poseduje i druge korisnicke naloge i da paralelno, protivno pravilniku foruma, satove koje otvoreno prodaje i na nasoj i na drugim berzama postavlja u temama koje tome nisu namenjene!

Zato je moderatorski tim doneo odluku da se trajno banuje korisnik sindjel5! Naravno, bice ugaseni i drugi njegovi nalozi.

Zahvaljujemo clanovima koji su prijavili nepravilnosti i zelim da naglasim da mozete poslati PP moderatorima i skrenuti paznju na problematicne sadrzaje a na raspolaganju imate uvek i opciju za prijavu poruke - pritiskanjem trougla sa uzvicnikom - "Report Post" t.j. "Prijavi poruku" u dnu postavljene poruke.

Pozdrav,
moderatorski tim

^ imam istu takvu raketu, samo nazalost s pozlatom je, a pozlatu ne volem :( a u ispravnom je stanju, nije navijan ko zna otkad i odjednom je proradio kad sam ga prodrmao par puta, a jos je i tacan

ja sam definitivno prso ko lajsna... videh "banned" na vrhu, cak i prelistavah poruke a nekako ne videh objasnjenje koje je 3,4 poruke iznad, jos na istoj strani :blink:

Evo ja danas,juce i prethodnih dana svoj CASIO SOLARac,plastikanac,digitalac!:thumbup:Sve vas pozz Nick profesionalac,odlicni,satova poznavalac i strastveni njihov obozavalac:yes4:...Photo-0001.jpgPhoto-0002.jpgPhoto-0003.jpgPhoto-0004.jpg

Danas Seiko Sports 6119-6053 :)

44306-seiko-sports-diver-0.jpg

Pozdrav svima! Da se ukratko predstavim... Ime mi je Neven, dolazim iz Zagreba. 30 godina. Aktivan na našem lokalnom portalu, pa rekoh da i susjede pozdravim. Ispricavam se ako se predstavljam na krivom mjestu, nisam skužio da li imate posebnu sekciju na forumu za nove članove.

Danas Moon, sapphire sandwich:

ImageUploadedByTapatalk1352965977.800153.jpg

Dobrodošao Nevene! Nadam se da ćeš jedan deo vremena posvetiti i nama i da ćemo videti i ostatak kolekcije (verujem da ova prelepa Omega nije jedina u tvojoj kolekciji). :thumbup:

Uživaj u Svetu Satova...

Status
Not open for further replies.
Back