Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Juce, al' nema veze :))

Zamerio sam se nekom sogunu...Posle onog Citizen Kamikaze, na mene je poslao elegantnog NINJU (maskirao se u lepo odelce da ga ne prepoznam) :D

Fotke vredjaju ovaj prlepi satic, no ispravicu to ovih dana kada konacno budem napravio svoju galeriju :)

superior2.jpg Superior1.jpg

@Rus: Ne dobar - O.D.L.I.C.A.N!!! (za mene barem). Masina od 5ice, safirno staklo, providni poklopac, ''guilloche'' brojcanik, sve to za 120e na 694 rate :lol: KOnacno nadjoh povoljan sat ''za svadbe i sahrane'' sa svetlim gijos brojcanikom koji trazim jako, jako dugo:dance3:

@zma: Zmajski galeb :D

WTF?!? Nesto sam ispetljao i ponovo postavio onaj prvi post... Ovo pisem samo da ne bude duplo :)

E, da..... ima cak i crni "cabochon" na krunici, ko pravi :D

Last edited:
A gde je gradjanin pilot?
I gde ima takav seiko za 120e?

U hangaru :)

Vise verovatno nigde :) Bio na KP. Kupljen kao polovan iako je nov(ili maltene nov). Imao je one papirice sto se navlace na kais i folije na staklima :D

Pridruzujem se cestitkama, domacine :)

Pa gde si ti ????

Ma tu sam, al' stalno neke obaveze i problemi, pa mi nije ni do kuckanja ni do nicega!
Ali sad ću valda imati malo više vremena da se družim sa vama na forumu! :dance3:

P.S. Hvala na cestitkama za sat! Već neko vreme se dvoumim između njega i Seika
A kad sam ih oba probao pre neki dan Citizen mi je nekako bolje "legao" na ruci, a i cifer mi je neobičniji i lepši!!!

I juce i danas...
DSCN6824.jpg

Hej zmaju:)slaže ti se taj crveni konac na kaišu sa tom duksericom ili trenerkom,ekstra vr(h)kombinacija koja razbija,od lepote ubija i uvek dobija!:thumbup:vel pozz!

Status
Not open for further replies.
Back