Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
Re: Одг: Koji sat nosite danas?

Odlicno:thumbup:
Bilo bi lepo da kad uhvatis malo vremena, napises nesto o mehanizmu, kako si zadovoljan i tako to, posto nema puno satova sa tim mehanizmom na forumu.
A naravno i o samom satu. Skoro sam siguran da niko na forumu nema sat ovog proizvodjaca sa NZ.

E, pa to je onda druga stvar, Cestitam ti na prinovi:congrats:
Zanimljiv i egzotican sat, nema ih na svakom cosku.

Evo drustva vasim gradjanima: Danas nosio Gradjanina Nocnog sokola, a sad Casio Geo Trail. Uzeo sam ga skoro za neku sicu. Zasto se zove Geo Trail - pojma nemam, ali bice fin kad ga malo dovedem u red (ciscenje, poliranje stakla(plastike), farbanje natpisa koji su se ogulili...)

Evo fotkica:

2012-11-26 19.42.20.jpg 2012-11-26 19.43.32.jpg 2012-11-26 19.43.40.jpg

Kada je u pitanju član sector77 , nisam ni pomišljao da će izleteti neki "oronulo-izdrndani" model... dovoljno je vratiti se i prelistati ovu temu . Nema na zglob bez mint ... :thumbup:

svakako, čestitke :congrats:

.....počinje da mi mrrrči svest od tih "Gradjana" ! aaa.gif Podhitno moram učiniti nešto... valjda i ne ishitreno ! 125.jpeg

Zato sam ga i uzeo :) A cim videh Geo Trail, odma' sam mislio: Evo nesto za sumu :D I nema bas neke ''sumske'' funkcije. U principu funkcije su standardne: stopka,alarm, dan, datum, bla,bla... s tim sto ima mesta da se upise: broj pasosa, kreditne, LK ili vozacke, ime, krvna grupa, neki broj telefona... Ima iluminator... Zanimljiv svakako...

Last edited:

Kod mene danas bio, standardno, G "digitronac" ...

Ne mogu više, mnogo se uželeh mehanike. Sutra ću vala malo da prozujim "real steel with mechanical soul" , mada će više prečučati u kolima nego li na zglobu :( , ali koga briga, bar će na zglob dok smo za volanom !!! 5296752.jpeg

Već ga montirasmo na zglob... nema skidanja do sutra u ovo vreme;) =>

2luoole.jpg

...prisetimo se na kratko, njegove zavodljive "zadnjice" :laugh: =>

1zz27mx.jpg

5425.jpeg

Last edited:
Daj malo detalja kako si naručio sat, jel sa NZ. Gledam neki hronograf, ovaj mi je na drugom mestu , posle Seiko kvarcnog bulheda.

Status
Not open for further replies.
Back