23jewels Well-known member Dec 24, 2012 #3,862 Ako mogu da biram, ja bih sat, rakije imam Baki, jesi ga usliko...
jagos New member Dec 24, 2012 #3,863 e pa drugari moracu ja to da proverim uskoro Last edited: Dec 24, 2012
skydrummer New member Dec 24, 2012 #3,864 Auuuu Baki, ja lepšu mrtvu prirodu skoro nisam video. Svaka čast za kompoziciju . Umetnička duša, nema šta.
Auuuu Baki, ja lepšu mrtvu prirodu skoro nisam video. Svaka čast za kompoziciju . Umetnička duša, nema šta.
backarelli Well-known member Dec 24, 2012 #3,866 skydrummer said: Auuuu Baki, ja lepšu mrtvu prirodu skoro nisam video. Click to expand... .....pa normalno da je mrtva, kad mi prazan Čokanj ! :laugh: " ...imam , imam čuturicu, na njoj šara razna, al` na djoku ja nju metem, kad je stalno prazna! " :lol: Last edited: Dec 24, 2012
skydrummer said: Auuuu Baki, ja lepšu mrtvu prirodu skoro nisam video. Click to expand... .....pa normalno da je mrtva, kad mi prazan Čokanj ! :laugh: " ...imam , imam čuturicu, na njoj šara razna, al` na djoku ja nju metem, kad je stalno prazna! " :lol:
milan zmaj New member Dec 24, 2012 #3,867 Jao Baki kakvo izrazavanje...doduse ti si umetnicka dusa ))))
luger New member Dec 24, 2012 #3,868 prilog uz mrtvu prirodu, rusi na prvom broju srpskog playboya, bakiju za brzo ozdravljenje... g-dja kovacevic nije obavestena o terapeutskom dejstvu naslovne strane prilikom prehlada.
prilog uz mrtvu prirodu, rusi na prvom broju srpskog playboya, bakiju za brzo ozdravljenje... g-dja kovacevic nije obavestena o terapeutskom dejstvu naslovne strane prilikom prehlada.
luger New member Dec 24, 2012 #3,869 napomena : to sto slikam mobilnim to je zbog toga sto sam nesto zabrljao na aparatu, i od tada mi pravi samo mutne slike iz blizine.
napomena : to sto slikam mobilnim to je zbog toga sto sam nesto zabrljao na aparatu, i od tada mi pravi samo mutne slike iz blizine.
23jewels Well-known member Dec 24, 2012 #3,876 Baki, jel te to hemijska izdala, ima dve nijanse mastila :laugh:
backarelli Well-known member Dec 24, 2012 #3,877 ...ma jeste, bem ti plajvaz :banghead: EDIT : ustvari, kakva bre hemiska ?!? :blink: Pa zar se ne vidi da je to navijačka zastava ?!
...ma jeste, bem ti plajvaz :banghead: EDIT : ustvari, kakva bre hemiska ?!? :blink: Pa zar se ne vidi da je to navijačka zastava ?!
anbeast New member Dec 24, 2012 #3,878 Kud svi Turci, tu i mali bradonja Nije bas lokal patriotizam, ali je lokal svakako
milan zmaj New member Dec 25, 2012 #3,879 Rus_PA said: Amfibija View attachment 50897 Click to expand... Rus bidi se da imas ukusa...Ama u svakom pogledu...:adore:
Rus_PA said: Amfibija View attachment 50897 Click to expand... Rus bidi se da imas ukusa...Ama u svakom pogledu...:adore:
bursa New member Dec 25, 2012 #3,880 Danas na ruci ulickani i sredjeni Zodiac Automatic Marine Life Professional 200M Posle sredjivanja sata kod časovničara Bojovića.
Danas na ruci ulickani i sredjeni Zodiac Automatic Marine Life Professional 200M Posle sredjivanja sata kod časovničara Bojovića.