Koji sat nosite danas?

Status
Not open for further replies.
kad su satovi u pitanju, prvi put sam se smejao do suza kad sam video na sturmanu natpis
˝napravljeno od sovjetske rakete ss 20˝.

drugi napad smeha je bio kad sam na poljotu video natpis ˝blue angels˝, a poljot isti b.
blue angels je americka ekadrila za fasciniranje publike, imaju i rusi nesto slicno, bili sad
skoro u batajnici.

ukoliko kelek ima neku istu osobinu kao ovi pomenuti, edukujte me dok je vreme, da ne odem
u peMziju neuk.

:lol:

5600
DSCN3913_zps0ca0f4de.jpg

Otis'o Berlinski zid, sta ces... :)
Blue angels su grupa americke mornarice, Thundebirds su grupa vazduhoplovstva. Rusi, pored Lasta (Strizhi) koje bejahu na Bataji, imaju Vitezove (Russikiye Vityazi), RUSS, Ruske sokolove (Russian falcons) - jos nemaju zvanicno ime, helikopterska grupa koja leti na Mi-24 se zove Berkut i tako...ne'am pojma zasto sam ovo sve napisao, ali nekom mozda bude od koristi :D

A, da....Vec nekoliko dana (fotka je stara, al ne mogu stalno jedno te isto da fotkam:D):
14022012446.jpg

ukoliko kelek ima neku istu osobinu kao ovi pomenuti, edukujte me dok je vreme, da ne odem
u peMziju neuk.:lol:
Kelek je bio (u stvari i ostao je) u vlasnistvu Breitlinga i njima je bio nesto vrlo slicno sto je Lemania bila za Omegu u 70-im godinama. Prakticno - firma zaduzena za proizvodnju mehanizama i dogradnji za Breitling. Nikako da stignem da sastavim tekst o odnosima Breitlinga, Keleka i Sicure a bilo je tu svasta ;).

to keleku bespovratno oduzima dozu humora koju sam otkrio kod sturmana i andjelka,
ali je sat stvarno lep (a verovatno i vrlo dobar).

:)

DSC00935.jpg
Guess Steel black chronograph....Ima neverovatno udoban i kvalitetan kais sto mi je jako bitno s obzirom da mi metalne narukvice smetaju ovih dana zbog hladnoce i jer sam bio prehladjen.
Nije mi bitno uopste sto je modni...Stvarno volim ovaj sat.

od danas prelepi polet russki aviator KOZAKOV A.A signal alarm...friško ispoliran i servisiran....CSC_0591.jpgCSC_0592.jpgCSC_0587.jpgCSC_0589.jpg.......

Gosn' Branko, to je sat koji predstavlja neka druga vremena, neke druge ljude i odnose. Odlican sat, odlican predstavnik svog vremena i deo istorije mnogih zemalja i mnogih ljudi! :) Cestitam! :)

Status
Not open for further replies.
Back