Koju pesmu najčešće naručujete u kafani?

Zaboravih odgovoriti na temu:
1. Od Hal'da "okuj me care"
2. Od Cuneta "janičar"
3. Od Sinana "delija momak"
4. Od Džeja "nedelja"
....
Osvajači "vino crveno" - jedina pjesma koju sam naručio na svojoj svadbi!

Last edited:
Dal si ozbiljan za Janicara..meni uvek glupo da smorim drustvo sa tom pesmom samo par puta sam imao prilike da je stvarno narucim a jace nema.:adore:
Inace redom:
Sneg je opet Snezna, Lepa Neznanka, Ciganima srce dacu, Crne kose....

Vanja,
Ozbiljan,jakako nego!
Rijetko je čujem al je vr'!

WatchHunter,
Ti to od moje Dobojke ono najbolje!
Još kad Čkalja drekne:"Rado!" :D

Last edited:
Još kad Čkalja drekne:"Rado!" :D

jl484m.jpg

Nema bolje kafanske pesme od te pesme, i niko je bolje od Silvane ne peva, kad sam je onomad o Svetom Nikoli kod kumova pustila jedva smo kuci otisli:D

baki,
de sad,de......valjda nema doktora na forumu -mogli bi ljudi svašta pomislit o tebi.....

Nema bolje kafanske pesme od te pesme, i niko je bolje od Silvane ne peva, kad sam je onomad o Svetom Nikoli kod kumova pustila jedva smo kuci otisli:D

Hm, moram zapamtiti da je WatchHunter žensko čeljade, a pojma nemam kako ću to izvesti!!

Last edited by a moderator:
baki,
de sad,de......valjda nema doktora na forumu -mogli bi ljudi svašta pomislit o tebi.....

Hm, moram zapamtiti da je WatchHunter žensko čeljade, a pojma nemam kako ću to izvesti!!

Ma to nekako i prođe, ima jedan član sa muškim nikom i slikom neke lepe žene na avataru....ovo posebno zbunjuje, ko bradata žena. :P

Nema problema za engleski, mogu da dajem privatne časove, a honorar primam i u satovima :D

Back