Komad čelika i malo kože

Nema šanse...
Šta li je sa Pugom, onako usput? Nije se dugo oglasio.

Ceo mesec...

Last edited:
29qw.jpg

Gledam... i tako gledam... i pitam se zašto mi je sve ovo trebalo... i kako da povratim novac, treba veliki servis da se uradi na dva auta... Ja budale, ljudi...
Daklem, kraj priče, lock. Dosta entuzijazma i diletantizma od mene, ajd sad neko mlađi, ima vas dosta. Izdalo me je strpljenje, proštepao sam kako sam znao i umeo, kao u mrklom mraku da sam radio. Takozvani "rough design". Bar sam lepo ispolirao poklopac, mislim da se vidi, bar ja vidim... vidi se kako gledam... Dobro, pribrao sam se. Da li će ovo nekoga da podstakne, nekome da pomogne... ne znam. Nadam se. Bar je pokazalo da "low budget" ideja može nešto da iznedri. Ko se dvoumi - slobodno, boli samo ako ne uspe i brzo prođe. Kad imaš malo vremena, još manje nerava a dosta godina i još više obaveza, bilo kakav rezultat je veliki kao kuća.

pyha.jpg

f8h3.jpg

8wzo.jpg

PS Malo mi ovaj moj Noname neskromno liči na Davosu Panamericana našeg drugara Nikole (Hacka)... prelistavao njegov sajt pa slučajno natrčao. Sad ga gledam drugim očima, sa blagim smeškom.

d04_2.jpg

El fin, kraj španske serije :hello:

Last edited:
svaka cast, nije lako uzeti kuciste od drugog mehanizma i uklopiti 6498, ja bih verovatno odustao kod rupe za kljuc :). CAK su i srafovi na mestima drukera ispali kao da tu trebaju biti. ono sto bi ja drugacije uradio jeste da bih pokusao naci klasicnu krunicu ne bih od pilota. u svakom slcaju da sluzi jos 100god :)

Evo, dugujem fotke. Prva proba je izvršena i mašina je legla u kućište, od Kineske su dodati samo plavi šrafovi jer mislim da ovako bolje izgleda na ovako dekorisanoj mašini, u pitanju je unitas sa Cortebertovim potpisom. Hirsch liberty je čučnuo, sada je samo ostalo da vidim da li da ofarbam cifer ili da naručim novi kod braće Kineza, i da se obrusi ivica poklopca, da i ona ostane bez naziva proizvodjača.
Fotke su za sada oskudne i bez celog sata, zato što je na njemu ime Panerai, što ovaj sat svakako nije, pa kada završim projekat dodaću bolju galeriju, hronološki sredjenu i sa komentarima.

Attachments

• 1 002.jpg
    1 002.jpg
    307.2 KB · Views: 93
  • 1 004.jpg
    1 004.jpg
    296.9 KB · Views: 93
Last edited:
Back