Hvala drugari, svi ste carevi. Milan (uzgred, izvini Milane što kasnim :wacko: sa kaišem koji smo dogovarali danas :deal je u postu #215 napisao..........i to mi je jako drago (a kome ne bi bilo, bez lažne skromnosti). Pa zamislite koliko sam ja onda "bogat" čovek znajući neke lično, neke preko mail-ova, telefona.....ma sve forumaše.
Čika Pugo.
....eeee Luger, pa ja se već dogovorio sa Pugom ! Kaže on : " Ja znam Lugera od početka nesrećnih devedesetih i sigurno će ti ponuditi javno njegov ss. Ti prihvati ponudu, paćemo da podelimo plen ! "
Sad, kad si javno obećao, nema nazad !
Šala na stranu, dobro si to rekao, zato što sam se i ja našalio, a nisam to naglasio. Čujem se sa Pugom, te je nastao problem gde je i on nemoćan. Mora da se sačeka još malo....
Oooooooode tvoj PAN za dvesta evrića !!! :laugh: Slušaj, kriza je, pa nije ni 200 jura za zevzečenje ! Mož` se živi dvaes` dana...:thumbup: ....a i guli mu se čep od mehanizam :flapper: pa mož da ode za 180:lol:
... ako ima negde ss za 200 ja o´ma narucujem kilo i po bez koske,
makar da mi ostane bregasta i kuglager za moj stari ss, ostalo delim
sa backarelijem.
Pa ljudi stvarno odoste u off, sva sreca, pada kisa, pa ne mogu da uzjasem svoga vintage ata .
Nego, u iscekivanju lepsih dana, da se vratimo na temu kaiseva