-morao sam citat... srce mi preskače kad gledam ovo. Majko mila, čini mi se da ga nebi ni nosio napolje, već samo zurio u njega kući.:drool: Pretvorio bi se u golum-a " Maaay precious !!! " Zurim već par dana... osećam se kao dete, želim ovo i ne mogu da spavam...
Pugo, majstore, nemam reči sem.... ja ovu kombinaciju sa sve satom moram imati...
E pa drugari konacno da se pohvalim sa novim odelcetom za mog voljenog Seika. Cekao sam, ali na kraju se isplatilo. Iako sam u totalnom haosu sa vremenom, nisam mogao da izdrzim da fotke ne podelim sa vama.
Ali pre nego sto bilo sta drugo uradim, hteo bih da se i ovim putem zahvalim toplom, ljubaznom, vrednom, marljivom, pedantnom i povrh svega velikom umetniku i majstoru, coveku koji je ovu vestinu doveo do same granice perfekcije, jednom i jedinom majstor Pugu. :adore:
Pokusao sam da slikam svojim aparatom na brzinu i napravio sam par fotki. Pugo je takodje svojim aparatom uslikao par, pa ako bude imao vremena moze nas i on pocastisti nekom fotkom
Acanski u Backoj Palanci, a mislim da njegov brat ima radnju u NSu.
Inace, ta originalna je odlicna, posle 5 godina koriscenja, samo je pocrnela iznutra, ali se ne osete nikakvi neprijatni mirisi, niti je nesto mnogo ishabana.
Evo jos jednog kaisa, od naseg majstor Puga. Kuma je prezadovoljna kaisem pa sam imao obavezu da postavim fotografije. Radi se o satu Miss Sixty, a narukvica je od zmijske koze, nema sale dakle