Kozni kaisevi za satove

Ovaj model na slici je Corum-Admiral’s-Cup-45-Minute-Repeater-Tourbillon-1.jpg oko 230 hiljada, a najeftinji koji sam ja video je ovaj 3660-4755-large.jpg sa koznim kaisom 3000 evra.

Ovaj od 3000 je najeftiniji njihov sat koji sam nasao u katalogu , nov toliko kosta polovan sigurno i manje:) Jako cudni satovi:)

ali ovo kod puga sigurno nije najjeftiniji model.dosta su retki pa pretpostavljam da su i polovni skupi.

Mislim da je ovo model koji se zove, Bubble.. Nisu preterano skupi kao polovni. Meni je jedan nudjen za $ 1000. Korektne masine unutra, odlicna zavrsna obrada...Njihov die beste model je, Admirals Cup... Opet, ko voli takve satove.

sad sam malo pregledo chrono 24 i ebay i vidim da je ovaj model polovan u solidnom stanju oko 2000 eura.ovaj kod puga mi deluje da je u extra stanju.voleo bi da imam jedan takav sat malo za promenu.

Hvala Tiho, ali i pored podesavanja ne mogu da napravim ljudsku sliku. Onda mi se javi odsjaj od blica, a kad iskljucim blic, veliki je sum. A ja sam duduk za fotografiju(iskreno nije me nikad preterano zanimalo).:)
Ja kao teletabis, slikam sve na automatski.:banghead:

Kada si sve to uradio, povecaj osetljivost, (stavi malo veci ISO), i produzi malo ekspoziciju..
Kod fotografije uvek ima jos nesto :)

Pod uslovom da Rujin idiJot uopste moze manuelno da menja ISO i ekspoziciju :D
Mozes, Rule, da probas sa nekim nocnim poluautomatskim mode-om (to ce povecati ISO i ekspoziciju, ali ako je previse svetla fotke ce biti ''spaljene'') s tim da stavis fotic na neku cvrstu podlogu ili na stativ. MOzes da probas da zalepis neki tanki papir tako da blic bude malo usmeren na gore a ne direktno na sat (mada su blicevi kod idiJota slabi pa je pitanje sta bi postigao), mozda da nadjes neko tanko platno koje ces ucvrstiti izmedju fotoaparata i sata (najbolje da zbudzis kao neku platnenu ''haubu''), pa natakaris lampu da direktno bije kroz njega (ili dve sa razlicitih strana), da umeksa svetlo i da izbegnes jake senke...eksperimentisi...
Mozda ce se neko ko se razume u fotografiju smejati, ali sta da radim kad volim da se pravim pametan :D

Konačno napravih i sebi jedan kaiš (PRVI..... verovali ili ne). Iako "sklepan" na brzinu, iskreno rečeno mnogo sam srećan. :dance3:

42.jpg43.jpg46.jpg47.jpg48.jpg49.jpg51.jpg

Jedan od platna vojnog kamiona..

army truck tarp, vodootporan, neuništiv

46975_502138173165109_193692917_n.jpg

Izbor oko narukvice

Pozdrav svima na forumu,

Imam jednu dilemu,da li mogu sat sa gumenom narukvicom nositi na odelo i da li uopste postoje pravila nosenja tipa sata( kozna narukvica,gumena, metalna) ?

Re: Izbor oko narukvice

Pravila koja su postojala davno su prevaziđena.
Možda ćeš čuti i drugačije mišljenje.
Tačno je da je nekada važilo da uz odelo ne ide gumeni kaiš.Preporučivala se koža(eventualno metal)
Sada je to prepušteno ličnom ukusu.
Sam proceni.Ako tebi ta slika deluje skladno-sve je u redu.
I...dobrodošao na Forum :)

Pouzdan je ali je sistem checkouta malo bezveze posto uplate evidentiraju jednom dnevno. Znaci ako nije proslo videces tek iduci dan itd. Ostalo je sve ok.

Back