Kozni kaisevi za satove

Znam da nije bas za ovu temu, ali da ne otvaram novu:)
Jel moze ovako nesto da se nadje u Beogradu, i ako moze gde, i koliko kosta???
hny-01-22-01.jpg

Ja mislim da sam nesto slicno video u BPM servisu u Kneza Milosa....oko 1 crvene ko i ostali kaisevi u BPM

Nema na cemu! Ja, iskreno, ne'am pojma kakvi su to kaisevi, samo mi se ucinilo da sam video...ono kao Tviti: ''MIslim da sam video cica-macu. Jesam! Video sam cica-macu!'' :D

Iskreno, ni ja nisam nikad imao takav kais, zato i ne bih da porucujem dok ne vidim i ne isprobam.:)

Priblizio mi se termin kod Puga, a ja jos nisam odlucio koju cu kozu. Da li za Sinn-a uzeti ovu crnu sa vise izrazenim reljefom, ili ovu sa manje izrazenim? Ne obracajte paznju na satove i tip kaisa, samo na teksturu:)
30-R.jpg55-R.jpg

Ja bih izabrao ovu desnu, sa manje izrazenom teksturom.
Po meni bi ova druga, grublja isla za mozda neki malo stariji pilotski sat.

To sam i ja mislio, ali da proverim sa kolegama:thumbup:
E ne znam ni za step... Znam da necu belu. Dajte predloge? Da li crna ili nesto zanimljivije (siva)?
Takodje sam kontao da step bude tzv. box, odnosno da se na vrhu spaja. I da donji deo kaisa ne ide u spic, vec da bude zaobljen. Oblik ovaj, bez nitni i suzava se sa 20mm na 18mm.

bgHeader-de.jpg

Last edited:
Sto se stepa tice mislim da tu nemas bas puno opcija. Svi detalji ma satu su ti beli, tako da mozes samo belu, eventualno neku sivu.

Pa i ja kontam, ali belu bas ne bih. Crna mi je sigurna varijanta, a sa sivom rizikujem, ne znam kako bi to ispalo uzivo.

Ne znam sta da ti kazem. Mislim da bi sa crnom izgledao mracno, previse obicno. Evo jedna fotka sa neta.
DSCF0436a.jpg

Što se boje tiče, slažem se sa Rusom, crna bi previše "zatvorila" izgled kaiša, i samog sata. Nemaš nešto puno izbora ukoliko nećeš belu... Neku bleđu nijansu sive, i to je to. Po meni, izgledaće odlično...

Ono ostalo je već stvar ukusa, oblik završetka kaiša, štepa, oblik rupica itd. Ja recimo više volim ovakve završetke štepa, kao na slici, nego kada je štep sastavljen

P1070180.jpg

Dosta je svetla ta siva. Imam razlog zasto ne bih belu. Citizen koji je isto pilotski mi je na crnom kaisu sa belim stepom, pa ne bih dva ista.

Pugo daj neku ideju ili predlog, ti ipak najbolje znas kako ce to ispasti uzivo. Da pravis za sebe kako bi uradio?

Back