Kupovina preko interneta

Police su modni satovi.
Ja iskreno da ti kazem, ne volim da preporucujem drugima nesto sto ja ne bih kupio.:)
Moj ti je savet da pogledas Casio Edifice seriju. To su odlicni satovi koji imaju jako dobar odnos cena/kvalitet.
Kostaju isto ili manje od tih modnih satova, a neuporedivo su bolji.
Edifice

Last edited:
Има ли ико искуства са овим сајтом - tissotswiss.net ? Цене су невероватно добре... Нешто ми је ту сумњиво :confused:

Paaaa...

Cene su bar 30% ispod najnižih koje mogu da se nađu na sniženjima, sajt je aktiviran pre samo 124 dana, ne postoje ocene kupaca, registrovan je u USA ali hosting radi preko "Heng Lu trading as OutsideHeaven", sve IP adrese su u Kini...

Ako si srećan, dobićeš neku repliku... mada, mislim da najverovatnije nećeš dobiti ništa sem minusa na računu.

Društvo opasno sam se zapalio za Stowa satove! Da li ih je neko sa foruma poručivao i na koji način je vršio plaćanje istih?
Koliko znam oni se mogu poručiti samo preko neta tj nemaju radnje po gradovima u GER?

Delim tvoju muku i nisam nasao bolje mesto od zvanicnog sajta, polovni drze cenu nazalost.Pratim zvanicni sajt mesecima ocekujuci da cu videti neki popust ili slicno ..ma bilo gde i nista...

Društvo opasno sam se zapalio za Stowa satove! Da li ih je neko sa foruma poručivao i na koji način je vršio plaćanje istih?
Koliko znam oni se mogu poručiti samo preko neta tj nemaju radnje po gradovima u GER?

Posalji slobodno poruku Hadzi Daliboru.
On ce ti sve lepo objasniti jer mislim da ima/je imao jednu Stowu.Samo znam da je mnogo dugo cekao da mu stigne. :D
Imaju prelepe satove i in-house mehazime.
Medjutim,preozbiljni su dizajnom trenutno za mene pa me ne zanimaju,tako da ti ne mogu pomoci.Uglavnom,radi se o sjajnim Made in Germany satovima.
Slobodno pusti poruku Daliboru.
Pozdrav.

Одг: Kupovina preko interneta

Imao Stowa Seatime COSC. Čekao na nju 9 mj. Završena je prije ali mi ju je kum donio iz Germanije,tj. čekao sam i njega 2-3 mj.
Kupovina je samo preko njih ili da nađeš polovan model.
Na sajtu im je objašnjeno sve što se tiče procedure,isporuka je DHL-om(mislim) i nije jeftina.
Kako god,čekaćeš na isporuku.
Koji je model zapao za oko?

Re: Одг: Kupovina preko interneta

Flieger_Chrono_2.jpgOvaj model je u pitanju. Nije jeftin i znam da se za ove pare plus isporuka može kupiti kvalitetan, polovan i dobro očuvan sat. Ali jednostavno ovaj sat poseduje sve ono što za mene predstavlja savršen sat. Možda bi mu promenio kajiš ali to je sitnica.

Imao Stowa Seatime COSC. Isporuka je DHL-om(mislim) i nije jeftina.

Da li znaš nekoga ko je naručivao direktno na naše prostore? Hteo bih da je poručim da mi stigne u Srbjiu. U tom slučaju mi odbijaju VAT, ali će me opet odrati naši... Jel DHL dostavlja kod nas iz Švabije?

Одг: Kupovina preko interneta

Mislim da dostavlja ali nisam siguran.
Najbolje(i najsigurnije,a možeš ih pitati i za vrijeme isporuke)da pitaš Stowa preko maila.
Dooobar model! :thumbup:

Da li znaš nekoga ko je naručivao direktno na naše prostore? Hteo bih da je poručim da mi stigne u Srbjiu. U tom slučaju mi odbijaju VAT, ali će me opet odrati naši... Jel DHL dostavlja kod nas iz Švabije?

Ovako su meni odgovorili na to pitanje

Dear Mr. Dragojlovic,

thank you for your email and your interest in our watches.

We can deliver all of your goods via Fedex to Montenegro, the shipping costs are EUR 39,-
If you like to order a watch or something else, please inform me and I will confirm your order.

thank you and best regards

Luisa Bradt

To je za CG vjerovatno je slicno i za Srbiju

Au, to mi je jedan od omiljenih molela:man_in_love:
Posalji ima mail za svaki slucaj.

Au, to mi je jedan od omiljenih molela:man_in_love:
Posalji ima mail za svaki slucaj.

Hoću. Ako se u skorije vreme, tačnije dok ne skupim ostatak love koliko mi fali, ne pojavi nešto što bi mi odvuklo pažnju (neki polovan IWC mark XVI ili XVII) onda je ovo definitivno čuka koju želim da vidim na zglobu svoje leve ruke :rolleyes:

Tek sam sad pročitao tvoj opis sata. Odličan tekst! E, da. Da iskoristim priliku da te priupitam. Naveo si da je cena bez VAT 1385 evropskih novčanica. Na to mi se računa još oko 20ak posto plus troškovi DHL-a. Jel sam u pravu?

Pa da, na tu cenu i cenu transporta ide 10% porez i 20% PDV.
Mada nesto su menjali i izbacili su porez na neke stvari iz EU, e sad, ne znam da li se to odnosi i na satove.

Kolege
Imam jednu molbu...
Pošto sam (mlad i) neiskusan u kupovini preko stranih sajtova,zamolio bih iskusne po tom pitanju da mi preporuče neki sajt odakle bih mogao da naručim sledeći sat-Casio Edifice EF-503SG-9AV

ef503sg9ac.JPG

Poželjno je da plaćanje ne bude preko pejpala (sem ako neko hoće da ga naruči za mene :))
Na ona dva-tri sajta za koje ja znam ih nemaju na stanju.

Naravno,ako ga neko ovde prodaje -takođe dolazi u obzir (nov ili polovan)

HVALA!

Last edited:
Back