Kupovina prvog G Shock-a

Ovako,namerio sam se da konacno kupim prvi G Shock.Toliko gledam dugo te satove,i toliko dobrih stvari slusam o njima,vreme je.Model koji mi se najvise svideo je ga 100,ili 110,tako nesto planiram da uzmem,a toliki mi je i budzet otprilike (do 15.000) . E sad zanima me ko ima iskustva sa ovim satom ili slicnim,i najbitnije,gde u Beogradu ima najveci izbor G Shock satova?Ne bih voleo da uzimam preko neta,to je sve tamo vamo,voleo bih da probam sat,da pogledam jos neke modele... :)

Sve što si slušao o G-Shock satovima odnosi se i na ovaj.
Što se mesta kupovine tiče preporučujem G-Shock mada kažeš da te ne zanima kupovina preko neta.
Oni imaju i svoje prodajne objekte gde sat možeš pogledati i probati.Preporučujem da ih prvo pozoveš i raspitaš se u kojij prodavnici imaju taj model.Ako ga nemaju u prodavnici,zamoli ih da ga dostave u neku i oni će to učiniti.Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova
Ne bih ulazio u to zašto izbegavaš kupovinu preko neta,ali treba da budeš svestan da ,u konkretnom slučaju,cena u njihovoj prodavnici može biti nešto veća nego pri naručivanju preko njihovog sajta.

Hvala na brzom odgovoru.Sto se tice ove kupovine preko neta,ne znam jednostavno nisam imao dobra iskustva sa tim,narucis jedno dobijes drugo i slicne stvari,sigurnije mi je da odem u radnju,a i voleo bih da probam prvo,jer jos se nisam odlucio.Neki od modela koji bi dosli u obzir pored ovog,su i DW-6900MS-1D,G-2500-1V,G-7900-3D,G-8900-1D,to sam pronasao...Takvi modeli mi se najvise svidjaju,a i ne prelaze moj budzet...Pa ako neko ima jos koji predlog voleo bih da cujem :)

Mnogo lepi modeli posebno ovaj GR-8900A-1D,hvala na pomoci...Ma kazem,ja prvi put to uzimam,tako da se ne razumem bas u g-shock,rekao sam da gledam izgled,tj da li mi se svidja,a u drugi plan mi ulaze sve te funkcije,baterija itd...

Back