Kupovina prvog sata

siempreblow

New member
Kao prvo pozdrav svim forumasima :-)
Da se ukratko predstavim posto je ovo moje prvo izlaganje.
Zovem se Milos, iz Beograda sam, imam 29 godina, za pocetak mislim da je dosta :-)

Ranije mi smetalo da nosim sat, ali koliko god cudno to se promenilo i zelim da se pocastim satom, tako da mi treba Vasa pomoc.
Duze vreme pratim ovaj forum i vidim da se jako razumete i nadam se da cete mi pomoci :-)

Budzet mi je oko 150e. Treba mi sat za svaki dan, nisam za varijantu kozna i metalna narkvica, znaci guma eventualno platnena.
Ne razumem se puno u mehanizme, to jest ne znam nista, samo ne bi automatik.

Sta bi ste mi preporucili, sta je best buy?
Unapred zahvalan

citizen ima sa eco-drive mehanizmom nekoliko modela sa platnenim kaisem. To su izvanredni satovi. Trebali bi i da stane u budzet.

Ima nesto slicno, SNE107(crni) i SNE109(narandzasti)

sne109p1_4.jpg

i imas od Citizena recimo BN0151

bn0151-17l-2.jpg

Hm... Hoces diver, kvarc pa jos na gumi. Po meni best buy za smesne pare je Casio Duro MDV 106-1A. Ostane ti para za jos jedan sat :-)

Attachments

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_casio-men-watch-mdv-106-1avdf-c.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_casio-men-watch-mdv-106-1avdf-c.jpg
    52.6 KB · Views: 63
^ Bravo kolega, potpuno sam zaboravio na taj sat. Jeste da nije bolji od gore pomenutih, ali je jeftiniji od njih, i sasvim je pristojan sat. I trebalo bi da moze da se nadje kod nas.

Pa skroz je ok i ovaj Casio, mozda da se pazari on pa posle da se skupi malo vise parica pa da se uz Vasu sugestiju i pod uslovom da se meni svidja pazari nesto bolje...

имаш кварцне Ориент сатове, улазе у буџет, а можеш узети и металну наруквицу и докупиш гуму, метал продаш, а можеш и одмах узети на гуми, има то код Ориента

имао си неки дечко је код нас на форуму пре пар дана давао овај Цитизен од 20.000 динара, пар пута стављен на руку, стар једноо месец дана, давао га је за 110евра, нов новцијат сат, прелеп, одушевљен сам тим сатом, не знам за које га је паре дао, можда и мање од 100евра, ја нисам имао потребу да га узмем али да ми фали сат, одмах бих га купио

Hvala puno na savetima.
A sta mislte o Nautica modelima, valjaju li sta ili treba zaobici?
Kolega, prvo da ti poželim dobrodošlicu na forum.
Mislim da su ti predhodni predlozi jako kvalitetni i da trebaš izbjegavati modne satove, bez ikakvog potcjenjivanja bilo kog brenda.

Jos jednom da se zahvalim svima na savetima.
Idem na ovaj model najverovatnije mislim da necu pogresiti
7ba6d7dc9f9636b644e41e9f0d5b8691.jpg

Sa tim satom sigurno neces pogresiti.
A za slucaj ako bi kasnije pozeleo da mu malo promenis izgled Dave Murphy proizvodi zamenski bezel za taj model u koji mozes montirati bilo koji umetak dimenzija za SKX007. Dakle, kasnije mozes (skoro) duplirati ulozeno u sat :)

Back