Evo i mene
Kao prvo,hvala vam svima na savetu i pomoci! Dopada mi se model SNK809K1 koji je Clarissa navela,takav model bi mu se svideo
Kada je u pitanju kupovina sa njim,to ne dolazi u obzir,jer hocu da ga iznenadim posto sat nikako ne ocekuje,a kada bih ga vodila da sam izabere to ne bi bilo to,poklon bi izgubio svoju draz ko sto neko vec rece,a njegov odusevljeni,iznenadjeni pogled kad otvori kutiju,je efekat koji zelim da postignem
Dosta dobro poznajem njegov ukus,a i par puta dok smo setali je bacio pogled na izloge i merkao takve satove pa sam izokola iskopala sta mu se dopada.Iako je dosta mlad,veoma je ozbiljan za svoje godine,na celu je jedne firme i cesto je na sastancima pa mislim da takav model ide i uz njegov stil oblacenja i uz njegovu licnost.Pa onda ljudi, da pazarim SNK809K1?Seiko SNK809K1
mislim da je odluka pala
Da li se moze nesto ugravirati na poledjini sata? I da li znate gde u Novom Sadu mogu da nadjem taj model?(obisla sam spens,ponuda seiko satova je minimalna)Ili kada je u pitanju porudzbina preko sense,da li je to pouzdano,i da li sat stigne ,da kazem,citav,i da li je takav kao na slici ?
Gde jos na netu mogu naci detaljnije podatke o tom modelu? Hvala vam svima MNOGO,MNOGO stvarno ste mi pomogli:thank_you2: