Čestitam banja, lep sat nema šta. Moj glas ide za braon narukvicu, ipak mi se najviše sviđa.
Nek te u zdravlju služi!
Pozdrav.
Nek te u zdravlju služi!
Pozdrav.
Hehe, samo napred družeMa dok ne prestignem Vladana_Stevanovica u broju ovih zelenih kockica,necu se smiriti!![]()
(naravno sailm se)
![]()
Dobar, dobarUuuuu,dobar snajper...........
Evo prvih rezultata!
Posle 2,5 dana, sat mi brza 15 sek, u proseku oko 7 sek.dnevno. Nocu mi brza 3 sekunde, ostavim ga vodoravno,sa brojcanikom na gore. Primetio sam kada ga navijam (mahanje rukom-levo desno nekih minut),posto ga prvi dan nisam nosio dugo,da mi je odmah skocio par sekundi u plus. Znam da je 2,5 dana prekratak period da bi dao ocenu koliko u proseku brza ili kasni. Mislim da ga nosim mesec-dva,da radi svaki dan da se mehanizam razradi pa da ga onda odnesem kod urara da mi smanji odstupanje ukoliko bude veliko. E sad, interesuje me sledece:
- u kom polozaju da nocu ostavljam sat da bi smanjio odstupanja? Inace,u kom polozaju brza a u kom sporije ide?
- procitao sam na forumu temu o znacenju oznaka na satu i zakljucio da je sat napravljen juna meseca 2000. god.,znaci ima punih 10 god.( skoro tinejdzer). E sad ako je sat mirovao 10 godina (a nadam se da jeste
),da li je moguce da ulje ili sta vec ima u njemu da izvetri i da li bi trebao da ga odnesem na servis? Mozda je pitanje glupo ali cisto me interesuje da li je moguce i tako nesto da se desi, ipak 10 godina nije malo ?
![]()
E sad ako je sat mirovao 10 godina (a nadam se da jeste),da li je moguce da ulje ili sta vec ima u njemu da izvetri i da li bi trebao da ga odnesem na servis? Mozda je pitanje glupo ali cisto me interesuje da li je moguce i tako nesto da se desi, ipak 10 godina nije malo ?
![]()
Sta reci za ovakvu misao osim :congrats: :thank_you2:Onaj ko nosi mehanički sat na neki čudan način saživi sa njim, ipak njih pokreću naši pokreti i naša životna energija. Mehanički sat zavisi od nas, stoga postoji simbiotska povezanost.
Ako nije off topic dodao bih jednu misao. Onaj ko nosi mehanički sat na neki čudan način saživi sa njim, ipak njih pokreću naši pokreti i naša životna energija. Mehanički sat zavisi od nas, stoga postoji simbiotska povezanost.
Zamolio bi Vas da mi preporucite dobrog (PROVERENOG) sajdziju u N.Sadu kod koga bi odneo sat a da se ne brinem da ce ga pokvariti ili mi uvaliti neke polovne delove. (Imao sam neka losa iskustva sa nekim pa sam zato obazriv! :hmmmm: )
Bojim se da nisam razumeo sta si mislio pod "razgazis"Zašto ga ne "razgaziš" pa ne odneseš kod Vit?