A Aleksandar951 New member Mar 10, 2015 #1 kupujem alat za časovničare, naročito sam zainteresovan za časovničarski strug
V vlada vins New member Apr 15, 2015 #2 Aleksandar951 said: kupujem alat za časovničare, naročito sam zainteresovan za časovničarski strug Click to expand... Poštovani Aleksandre, ako ste još uvek zainteresovani za časovničarski strug možda mogu da Vam pomognem. Šaljem Vam sliku struga koji je bio u funkciji do pre par godina. O detaljima se možete raspitati na broj +381641357017. Srdačno Dragoslav
Aleksandar951 said: kupujem alat za časovničare, naročito sam zainteresovan za časovničarski strug Click to expand... Poštovani Aleksandre, ako ste još uvek zainteresovani za časovničarski strug možda mogu da Vam pomognem. Šaljem Vam sliku struga koji je bio u funkciji do pre par godina. O detaljima se možete raspitati na broj +381641357017. Srdačno Dragoslav
somy New member Mar 28, 2018 #3 Kupujem casovnicarski strug,ako neko ima neku informaciju ili ponudu neka mi javi! Hvala!