sector77 New member Apr 29, 2016 #1 Kupujem Breitling gumeni remen ,20 mm ako netko ima koji od ovih modela sa slike . Ponude na pp.hvala svima.
Kupujem Breitling gumeni remen ,20 mm ako netko ima koji od ovih modela sa slike . Ponude na pp.hvala svima.
MMario Well-known member Apr 29, 2016 #2 ..e jbg, ja neki dan gledao kod covjeka...trazio sebi plavi u 22mm....sto je najgore ne znam lika a i broj mob nisam uzeo.....
..e jbg, ja neki dan gledao kod covjeka...trazio sebi plavi u 22mm....sto je najgore ne znam lika a i broj mob nisam uzeo.....
sector77 New member Apr 29, 2016 #3 E Mario crni Mario , bolje da mi to nisi ni rekao Sent from my iPad using Tapatalk
RUS Moderator Apr 29, 2016 #5 Mario kao pirocanac kad dodje kuci i kaze sinu: -kazi dragicka -dragicka -danas zamalo da ti kupim patike
Mario kao pirocanac kad dodje kuci i kaze sinu: -kazi dragicka -dragicka -danas zamalo da ti kupim patike
sector77 New member Apr 29, 2016 #6 E Rus dobro si me nasmijao.... Hvala Mario ako je crni i 20 mm zadovoljiti će moje potrebe Sent from my iPad using Tapatalk
E Rus dobro si me nasmijao.... Hvala Mario ako je crni i 20 mm zadovoljiti će moje potrebe Sent from my iPad using Tapatalk
MMario Well-known member Apr 29, 2016 #7 ..je crni i je 20mm....da li je nov ili polovan, ne znam...ali sutra cu imati sve informacije.... ..a ti RUS, me se cuvaj ubuduce.....
..je crni i je 20mm....da li je nov ili polovan, ne znam...ali sutra cu imati sve informacije.... ..a ti RUS, me se cuvaj ubuduce.....