Kutija - navijac StarFive WW-BK-GL-2

vlax

New member
Dragi prijatelji,

želim da vam predstavim kutiju - navijača koju sam dobio na poklon od prijatelja. U pitanju je StarFive WW-BK-GL-2 model sa 2 mjesta za sat i četiri programa 'navijanja':

Mode A: auto rotate clockwise for 6 minutes, rest for 30 minutes.
Mode B: auto rotate counter clockwise for 6 minutes, rest for 30 minutes.
Mode C: auto rotate clockwise for 20 minutes, rest for 10 minutes then auto rotate counter clockwise for 20 minutes, rest for 10 minutes.
Mode D: auto rotate by clockwise and counter clockwise alternately for 10 minutes each for 3 hours, then rest for 9 hours.

Ono što mogu da kažem jeste da je kvalitet kutije iznenadjujuće dobar, izuzetno elegantno izgleda i ono sto je možda i najvažnije, motori su gotovo nečujni. Inace, kutija je poručena sa ovog sajta i kupljena sa jako povoljnim popustom.

Pozdrav,
Vladimir

IMG_0194.jpgIMG_0195.jpgIMG_0197.jpgIMG_0198.jpgIMG_0199.jpgIMG_0201.jpgIMG_0205.jpg

Vauuu, kutija izgleda fenomenalno...svidja mi se sto ima providan poklopac da se satovi mogu videti....Sve u svemu :congrats:

Izgleda kao kadilak :)
Dobra stvarcica, nadam se da ce te dobro sluziti.
Sad kad je vec tu mogao bi i da napravis mali test kutije - navijaca, nesto kao test sata. U svakom slucaju, bio bi to prvi test tog tipa.

Hvala društvo, zaista sam zadovoljan kutijom. Kad je budem malo bolje ispitao, prenijecu utiske.

Cestitke, bas lepo izgleda na slici. Hajde javi i prve utiske, jer mi se cini da vredi i vise od ove cene.

Back