Kutija za satove

Darko, možda ovo dole može da ti bude inspiracija.
Vlasnik kolekcije je ovo nazvao "watch area".
:D

watch wall.jpg

Stvarno impresivna kolekcija a i nacin na koji je prikazana. Ja sam mislio nesto kao ono sto si ti postavio bez poklopca da stavim u onaj otvor u ormaru ali ne znam da li moze da stoji uspravno i da stavim LED sijalice sa magnetom tako da se pale kada otvorim vrata nasao sam klip na youtube kako se to pravi nije mnogo komplikovano

Procitah ovu tvoju ideju o satovima u ladici jer bi to bilo mnogo lakse izvodljivo i odmah sam izmjerio svoju ladicu u radnom stolu i fali mi 3 cm:banghead: jedino bi stala ako bi je okrenuo a onda bi satovi stojali okrenuti u stranu sto ne izgleda bas lijepo. Jao dje smo ovo sad pokrenuli moracu razvalit radni stol da bi stalo:lol:

ckvrlj, čestitam!
Deluje jako kvalitetno.

Ja sam večeras na kraju ipak naručio ovo, pa ćemo videti kome će pre da stigne :)
polica.jpg
Zaključio sam da mi je praktičnije da napravim fioku sa satovima, nego da koristim kutiju.

Jednostavno, nemam mesto gde bih držao kutiju uvek dostupnu. Imam naviku da menjam sat u toku dana (npr. kad dođem s posla, skinem odelo ali promenim i sat), a previše vremena je potrebno da se izvadi iz ormana, otvori, uzme sat, zatvori, vrati... ili sam ja lenj za to...

Uglavnom, osmislio sam kako ću u postojeći ugradni plakar (sa policama) dodati jednu plitku fioku (bez stranica) na kojoj će se nalaziti ovaj nosač za satove... i mislim da će baš biti lepo. Slikaću kada završim.

Mislim da je ovo najprakticnije resenje. Jednostavna fiokica sa nosacem za satove je najlaksa za manipulaciju. Odlicna ideja ako volite cesto da menjate sat.

Mr D,

svidja mi se tvoja ideja. Verujem da će da izgleda odlično i da bude veoma praktično kad završiš.
Verujem da će dosta nas sa foruma naručiti nešto slično kad budemo videli slike. :thumbup:

Nadam se da će nam kutije stići bar pre prvog maja, da nas obraduju za praznike.:)

resenje je da pronadjes koja ti se svidja kod nekoliko trgovaca i pitas svakog ima li to plain black without croko i neki ce sigurno imati

Gledao sam i ja tu, svidela mi se zbog toga što staje 8 satova, ali sam zbog šare odustao.
Baci link od prodavca od koga si naručio bez kroko šare.

Ovaj kaze da ima plain black cim potvrdi da je to naziv boje kojom porucujem od njih uzimam..sporo odgovaraju
Free shipping Watch Display showcase/watch holder storage box case SB JB4-in Jewelry Packaging & Display from Jewelry on Aliexpress.com

Ovaj ima croco a pitao sam i za plain black ali nema odgovora jos, to mi je rezerva... ubacili su Srbiju u spisak ali je jaci sa cenom 5$....javicu ko potvrdi pa mozes poruciti...
Free shipping Leather watch jewelry box leather wood storage fashion quality(support DROP SHIPPING)-in Jewelry Packaging & Display from Jewelry on Aliexpress.com

Back