Kutija za satove

Neke od poznatijih marki su:
- Orbita - vrhunske kvalitetom ali i cenom (retko nize od 200€)
- Wolf Designs - vrlo kvalitetne kutije sa srednje visokom cenom
- Heiden - Dosta kvalitetne ali nize cenom od Orbite (najcesce 50-300€)
- Diplomat - ima razlicite serije ali se najcesce mogu naci jednostruke ili dvostruke kutije sa cenom ~100€

Odlične su Nemački proizvođač, kaže da je pravo drvo, neki Japanski mehanizam, ja bi je kupio! Ali to im je početna cena pritom plaća se PayPal-om. Ta svrha plaćanja nije dostupna nama ako se ne varam?

Naravno ali uvek postoji nacin, pitanje je samo da li te marke (ODP-LIMITED i draga nemam pojma koja je) vrede tih para?? Aukcije se obicno zavrsavaju izmadju 150 - 240 eu.

Zbog,eventualne,samogradnje interesuje me broj obrtaja osovine(bar otprilike) kao i koliko dugo je potrebno držati sat na rotaciji?
Ja(još uvek)nemam automatik ali sam znatiželjan ;)

Pored Dana državnosti,Sretenja,Dana vojske i sličnih manje bitnih stvari,ovaj datum je dugo vremena bio poznat po tome što se na današnji dan rodio i vaš proslavljeni savremenik Vladan P. ;)
I ako sam od bivše devojke već dobio poklone,jutros me je prijatno iznenadila aneksom na darove-Kutijom za satove!!!

kut1.jpgkut2.jpgkut3.jpgkut4.jpg

Sama kutuija je dosta kvalitetno napravljena i iznutra tapacirana mekim materijalom bordo boje.Kao što se vidi na slikama ,napravljena je u starinskom stilu a i lakirana je tako da se dočara izgled starine.
Verovatno će u budućnosti pretrpeti neke izmene,pre svega na tapacirungu,a razmišljam i o tome da prosecanjem gornjeg zadnjeg dela iskoristim i taj,trenutno ne iskorišćen prostor,za odlaganje rezervnih delova i kaiševa.
Nek su nam žene žive i zdrave:proud:

E pa Vladane, srecan ti rodjendan!

I cestitam ti i na divnom poklonu! A ocigledno treba da ti cestitam na sjajnom izboru bivse devojke t.j. zene ;)!

Posle par desetina kojekakvih razloga,uglavnom izmisljenih od strane prodavaca cveca i industrije slatkisa, za poklanjanje kojecega,nije lako naci originalan poklon,a nista lakse i dobiti takav. Ovo je odlican izbor. I,neka je srecan rodjendan,ziv bio.

Hehe... predobar poklon, stvarno mi se sviđa i baš me interesuje kako će izgledati kada je preradiš. :)
Srećan ti rođendan. :beer:

heh, zaista je odlicno uradjena, a hvala drugu Neši za ovo otkrice. U njihovoj radnji u Knezu moze se kupiti veca kutija, za 12 satova (oko 3.200), a u Delti imaju samo ove male... jos da napomenem da je doticna kutija tzv. "zenska", i ona je na ovom velikom popustu, dok "muska" kutija izgleda identicno, ali je druge nijanse i ima kockastiju kopcu, a kosta 2.800. tako da u ovom slucaju podrzavam gej varijantu, pa sam uzeo "zensku". :laugh:

Back