Kutija za satove

nije problem mozda cu ja danas da odem ako jedan od cenjenih forumasa ne odluci da mi ustupi njegovu.....
ako idem uzecu ti je pa cu ti poslati postom...
a ta od 1150 sad je 3500 jer je em zenska em gey boja :)

Hmm, cena je stvarno odlicna, ali mi se nikako ne svidja kvalitet, sa slike se vidi da je najobicnija plastika u pitanju. Ipak bih preskocio...

Upravo me podseti ova tema da nisam postavio sliku svoje kutije:

Kutija za satove 1.jpgKutija za satove 2.jpg

Kao sto vidite na slici podnozje je namenjeno cuvanju kaiseva, garantnih listova, rezervnih karika i svega sto vam jos padne na pamet. Uz cenu od 4300 din, svakako je preporucujem.

Koliko kontam,ova ponuda važi još samo 13 sati!?
Ako neko naručuje hoću i ja jednu.

Isto sam i ja pomislio. Pokusavah da kontaktiram druga preko cije kartice inace narucujem,ali bezuspesno.. Ja nemam karticu za placanje preko interneta,a ovu ponudu ne videh ranije :banghead:

Inace,jeste obicna plastika,ali sve se to da srediti,ako motorcic iole valja :)

Hmm, cena je stvarno odlicna, ali mi se nikako ne svidja kvalitet, sa slike se vidi da je najobicnija plastika u pitanju. Ipak bih preskocio...

Upravo me podseti ova tema da nisam postavio sliku svoje kutije:

View attachment 7194View attachment 7193

Kao sto vidite na slici podnozje je namenjeno cuvanju kaiseva, garantnih listova, rezervnih karika i svega sto vam jos padne na pamet. Uz cenu od 4300 din, svakako je preporucujem.

Bas ti je lepa kutija.
Imam i ja istu. :)

Pozdrav!

Zadnjih nekoliko dana sam pokušao nešto ishemijati i zapitao sam se gdje mi stoje satovi!?
Nemam ih mnogo, ali sam odlučio napraviti kutiju i ovako je to počelo...

dsc01032t.jpg

P.S. GS => Grand Seiko :D

Pozdrav!

Svaka čast na volji i trudu, kutija je ispala odlično i nadam se da će ti ova brzo postati mala te da ćeš uskoro morati da praviš novu. :) Možda baš za neki GS. :)

Pozdrav

Svaka čast na volji i trudu, kutija je ispala odlično i nadam se da će ti ova brzo postati mala te da ćeš uskoro morati da praviš novu. :) Možda baš za neki GS. :)

+1
Sjajan rad :congrats:. Imam samo jedan predlog - da nekom bez tkaninom, recimo filcom oblozis unutrasnjost kutije i jastucice?

Svaka čast, Refresh. Koliko ti je vremena bilo potrebno za izradu?

Da iskoristim priliku i da pitam koji je ono lepotan sa plavim ciferom skroz desno.

Hvala vam!

@dragon Za GS, otom potom :D

@vladas Pa prvobitno sam htio iskoristiti tkaninu i stavio sam je, ali mi se boja koju sam stavio nije dopala a nisam imao drugu, tako da je koža uletila.

@Neša
Trebalo mi je otprilike 7 dana, s tim da sam 2 dana čekao da se lak osuši. A sat plavog brojčanika je Doxa Conquistador automatic :)

Samo da napomenem da je ovo beta verzija i da sam se samo oprobao u ovome. Namjeravam napraviti drugu sa više mjesta i sa više dodataka u nekom od sljedećih mjeseci.

Pozdrav!

Jedna molba:
U Carpisa radnji u TC Usce ima ovih kutija od 2650 din za 6 satova, ali ne salju ih kurirskim sluzbama, pa ako je neko od forumasa iz Bg raspolozen da proseta do njih i kupi mi jednu, poslao bih mu pare unapred...

Da ponovim molbu jos jednom...

Posalji mi broj na pp pa ako budem isao u tom pravcu svraticu i uzecu ti je,to je 10 minuta ali stvarno ne znam kada cu to biti,recimo do nedelje...

refresh probaj na drugoj kutiji staviti staklo sa donje strane poklpca da se ne vidi ljepilo i možda je malo finije ošmirglat

refresh probaj na drugoj kutiji staviti staklo sa donje strane poklpca da se ne vidi ljepilo i možda je malo finije ošmirglat

Hvala na primjedbi.

Otprilike, sve nedostatke na ovoj kutiji nastojat ću uklonuti na sljedećoj. Imam već neke ideje, samo nemam vremena da ih realiziram.

Pozdrav.

Hvala na primjedbi.

Otprilike, sve nedostatke na ovoj kutiji nastojat ću uklonuti na sljedećoj. Imam već neke ideje, samo nemam vremena da ih realiziram.

Pozdrav.

Svaka cast! Za prvi pokusaj kutija izgleda fantasticno! Mislim da smo svi u nekom momentu razmisljali o ovakvom "projektu", ali treba odvojiti volje i vremena... zato jos jednom... Svaka cast! :)

Pozdrav!

Zadnjih nekoliko dana sam pokušao nešto ishemijati i zapitao sam se gdje mi stoje satovi!?
Nemam ih mnogo, ali sam odlučio napraviti kutiju i ovako je to počelo...

dsc01032t.jpg

P.S. GS => Grand Seiko :D

Pozdrav!

Odlična je, kada budeš pravio za druge i lepo ih prodavao imaj me u vidu!:hello:

Back