Kutija za satove

A jel navijaju ili su samo za odlaganje? U slucaju da su samo za odlaganje, ne vidim sta tu vredi skoro 4000 dolara. Daj da unajmimo stolara i da zgrcemo parice (salim se malko, ali samo malcice (nekih 34%)). :D

Eh, ja zaboravih moju Scatolu di tempo, ne mogah da nadjem adekvatne zupcanike (a nisam ih ni trazio previse jer sam tad bio slupan u levu ruku), pa je ostalo samo na kupljenom elekromotoru... Valjda cu do nove godine nesto da nabudzim.....

@ Nesa: Razume se, zasto bi inace ormar kostao 4000? Dolazi spakovana unutra :D

Last edited:
Da navijaju koliko sam razumeo a za seku I TATA BI SINE(ubice me zena onom mojom sekirom ako ovo vidi)

Cene u Karpisi su prenaduvane, to je jedna od najjeftinijih prodavnica u kojoj sam bio u Italiji. Ko ima šanse tamo da kupuje, poprilično je jefitno, ali i ne vrhunski kvalitetno.

Drugari pre neki dan otisao bzvz do Delte i udjem u Caprisu i gle cuda imaju odlicnu kutiju za satove. Placena 3200 dinara i ima 12 mesta za satove. U toj radnji sam ja uzeo poslednju ali mislim da ima u drugim njihovim radnjama:) U izboru su imali i duplo manju , sa 6 mesta za satove identicnu kao ovu, i njih su imali na lageru....cinimi se da je cena oko 2500 hiljade ali nisam siguran.

Evo i fotki:)

Kutija 2.jpgKutija 3.jpgKutija1.jpgkutija4.jpgkutija5.jpgkutija6.jpgkutija7.jpgkutija8.jpg

Mislim da cu ja pazariti tu za 6 komada, malo mi je jaca cena (imajuci u vidu da je slicna takva pre bila nesto preko 1000 dinara). Ali nigde drugde nisam nasao bolju za te pare...

Mislim da cu ja pazariti tu za 6 komada, malo mi je jaca cena (imajuci u vidu da je slicna takva pre bila nesto preko 1000 dinara). Ali nigde drugde nisam nasao bolju za te pare...

Ne znam kristin mislim da se ispalti vise uzeti ovu vecu, za 700 dinara razlike dobijes 6 mesta...a ova kutija je stvarno kvalitetna..Ja sam moju prethodnu kutiju platio 2100 sa otvorom staklenim, ni blizu po kvalitetu kao ova. Gde si video tu za 1000 din?

Bilo je ovde reci na forumu, zenska verzija te kutije u Carpisi je bila nesto tipa 1200-1300 dinara. Jedina razlika je bila u obliku te bravice. Verujem ja da je super kvalitet i uzecu je svakako, mrzi me da cekam snizenja. A ne treba mi bas za 12 satova, ne znam ni sam...

Kutija je odlična, ja sam upravo kupio veću, za 12 satova, u Caprisa radnji u Bulevaru Kralja Aleksandra 244.
Mislim da vredi te pare.

nije kutija nego izložbene vitrine za prezentaviju satova
na ovoj stranici potroših skoro cjelo popodne

Dietlin - home

ljepa tech rješenja za prezentaciju satova, cjenu nisam ni htio tražiti da mi ne pokvari užitak gledanja.

zvao sam carpisu i cena za 6 komada je 2650 a za 12 komada 3200 dinara e sada gde su te cene sto vi kazete i te zensko muske kutije pojma nemam.

Imaju ih samo su mi malko skupe.Moze li mi neko reci koliko treba biti minimalna unutrasnja dizmenzija po visini da bi satic lepo stao sa onim malim jastucetom a da se kutija moze zatvoriti.Nasao sam na ebayu kutije od pravog drveta u ekstremnom kvalitetu sa klavir lakom-sjajem i kazu da su za izlaganje satova u izlogu radnje ali mi je nekako unutrasnja dizmenija mala da bi se kutija zatvorila sa satom kao da je namenjena da samo bude otvorena sa satom koji stoji u njoj i trazi novog vlasnika.

Back