legenda1988 - moji satovi

legenda1988

New member
Pozdrav svima ! Ja sam Nemanja, od skora sam ovde na forumu malo listam, citam itd.. pa sam resio da ostavim svoji prvo post i da se predstavim (nik jeste ludacki ali je star 15 godina koliko i email pa mi je sad i simpaticno da ga koristim :P )

u skladu sa temom postavicu prvo svoj prvi sat koji sam dobio od roditelja pre 15ak godina (nisam sigran ali ima dosta) kad je i izasao mozda malo jace u pitanju je Casio Illuminator DW-285, digitalac :) meni drag iz razloga sto mi je to prvi sat koji sam dobio...

Casio Illuminator DW-285

DSC04970.jpg

DSC04971.jpg

DSC04974.jpg

DSC04973.jpg

nije bog zna kako ocuvan, nisam ga stedeo :lol: ... sad je vec druga prica al sta dete zna sta je sat.. salim se naravno... menjan mu je kais jer ga je slana voda pojela posle 3-4godine od tad se vise nisam kupao sa njim mozda sam malo odrastao pa zbog toga :D ...
Toliko od mene o mom prvom satu... kasnije cu i ostale i nadam se da ce ih biti jos vise :D:D:lol::lol:

za Nemanju :) :)
hvala za dobrodoslicu ! evo vec sam imao prvu trgovinu na forumu :D

- a sto se sata tice on je ludnica ja ne znam na njega je sve zivo palo udaren bezbroj puta, a "ekran" ;D kao nov nema ogrebotina...

Dobrodošao ! :top:

Pravo je uživanje imati retro digitalca, pogotovu ako sobom nosi i sentimetalu. Casio je stvarno šampion u izdržavanju "maltretiranja" , a tvom primerku to vrlo dobro stoji. Čak i da si ga sačuvao da bude kao nov, meni nebi bilo to to. Ovako, sa ožiljcima, on nosi debelu priču i vraća na lepe trenutke u životu .
Dakle, prvi predstavljeni Casio je meni VRH :thumbsup: , a za ostale strpljivo čekamo...

:D eh da je tako :) cim zavrsim fax nadam se da cu moci bar 1-2 u 6-12m da kupim :) :)
al ajde evo jos neki lose vreme napolju ne uci mi se :)

Moj prvi "analogni" sat :) Casio Edifice

DSC04995.jpg

DSC04993.jpg

:) nikako bateriju da mu zamenim :)

Guess :) njega sam dobio za 18 rodjendan :)

DSC04978.jpg

DSC04980.jpg

DSC04982.jpg

malo sam bezobrazno pokrio posvetu :D :D
imam novi Casio castio sam se za rodjendan Edifice 527 ali cekam narukvicu koznu da mu stavim pa cu ga slikati :)

stigao kais za 527, zahvaljujem se clanu foruma na odlicnoj saradnji...
evo slikica

DSC05145.jpg

DSC05146.jpg

DSC05148.jpg

DSC05151.jpg

DSC05149.jpg

sa ovom narukvicom odlicno izgleda 2x lepse nego sa metalnom, mada je to realno subjektivno misljenje

Lepo izgleda.:thumbup:
Nego, jel to kopca od nekog Poljota? Sve mi se cini da jeste.:)

da dodam fotke jos jednog... mozda ljudi ne vole Breil ali meni su totalno cool imaju neki smek dizajn (pojedini modeli)

DSC04989.jpg

DSC04990.jpg

DSC04991.jpg

ladno sam tek kad sam slikao izvalio da ima ogrebotinu na staklu (za li neko gde mogu da odnesem to u bg da mi ispoliraju)

i da.. u drustvu je bolje uvek :D

DSC04953.jpg

i ja malo da se pohvalim :) uzeo sam u kupio u toku godine satic, a nikako da okacim slike :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

kupio sam juce i nato 20mm crni da ga malo bacim u sport rezim za leto :) tako kad stavim nato strap ubacicu jos neku sliku sa njim

nemanja, fina progresija se vidi od pocetka, sve zanimljiviji i zanimljiviji satovi. Meni se najvise svidja onaj casio sto baca na Citizen Nighthawka. Uvijek volim vidjeti da ima alternativa za te 'kultinije' modele.

Taj Casio je prelep + mu kozna mnogo lepse stoji od metalne narukvice, bar ja vise volim kozu... Meni je najlepsi uzivo Aviator definitivno ne znam zasto ali je on uzivo prelep uz fantasticu iluminaciju kao i ovaj left hook koji takodje svetli prelepo...

Aviator je definitivno medju ovima najjaci sat kako ga mi shvacamo,vjerujem da bi se vecina slozila.
Samo su mi ga nepotrebno nagrdili datumom.

Odlicni satovi legendo:thumbsup:dobro dosao na forum,meni se Aviator bas dopada, ja volim kad ima i prozorcic sa datumom,vel pozz svima!

i poslednja u nizu kupovina Revue Thommen Airspeed Instrument

DSC00592.jpg

DSC00593.jpg

njega sam impulsivno kupio, cak mislim da je malo veci za moj zglob (ruku celu) 44x44mm je kockica mnogo je lep iluminacije odlicna kao i na uboat.... nosio sam ga par puta vidceu mozda ga zamenim za nesto drugo inace prelep sat, i jako tanak ako poredm sa ostalima...

Back