Licna Casio istorija

Svetozar Zorbić

New member
f-91w.jpg

1991.

cmd-40-1uztdr_01.jpg

1995./1996.

A168.jpg

2004./2005.

DW-6900-1V.jpg

2008./2009.

DW-5600C.jpg

2010.

GX-56-1AER.jpg

2011.

369783d1294334268-my-casio-quartz-divers-beginners-collection-casio-520-001-large-.jpg

2012.

MDV-106D-1A2.jpg

2012.

2efsuw9.jpg

2012.

Evo,ovo su samo neki od Casio modela koje sam imao priliku da nosim tokom zivota.Fotke su ugl. sa neta,ne zamerite.Pocev od 1991. kada sam bio prvi razred osnovne,moze se reci da Casio i ja imamo vec dugogodisnju saradnju.Ne planiram da predjem u Seiko ili Citizen tabor,pozz :)

Sta je sa ovim satom, gde si ga nabavio, koliko si ga platio, i da li si ga uzeo novog.
Mnogo mi se svidja ovaj model pa me zanima:D
Casio 520 001 (Large).JPG

Hvala ljudi na pozitivnim komentima.

Sta je sa ovim satom, gde si ga nabavio, koliko si ga platio, i da li si ga uzeo novog.
Mnogo mi se svidja ovaj model pa me zanima:D
View attachment 37089
Rus,verovo ili ne,platio sam ga 600 din kod nekog narkomana preko kupujem-prodajem oglasa.Cenio ga je 50e u pocetku :) Polovan je bio,zapusten,ali sam ulozio oko 20e i ponovo je sijao.Prodao sam ga pre par dana.Stvarno odlican stara skola model,izdrzljiva konzerva.

Ima nov model slican, ali neto ih nisam vidjao kod nas.
Nije bas kao taj tvoj sto je bio, ali bi mogao da prodje
AMW320R-1EV.jpg

Pored sve zaljubljenosti u G modele, nije baš lako ostati tako odan brendu, te se pridružujem pohvalama kolega ! :congrats:

Postavih ovaj blog malopre na forum, ali reko možda nisi video, a interesovaće te, pa evo ga o5

50 Gs

Pored sve zaljubljenosti u G modele, nije baš lako ostati tako odan brendu, te se pridružujem pohvalama kolega ! :congrats:

Postavih ovaj blog malopre na forum, ali reko možda nisi video, a interesovaće te, pa evo ga o5

50 Gs
Znam znam za 50G,odlican je blog,tip ima nenormalne modele,ima sve spec.edicije i slicno,stvarno pravi bolesnik sa G dijagnozom!:)

Znam znam za 50G,odlican je blog,tip ima nenormalne modele,ima sve spec.edicije i slicno,stvarno pravi bolesnik sa G dijagnozom!:)

I ima bar dva Cosmoxera :( :( :( ( g-shock -heavenly-high )

Postao sa ko Baki s Victorinoxom, idem redom po temama i kukam za mojim G Shockom koji je ostao u dubinama kanjona Nevidio :D Moj je bio crni sa crno sivim kaisem.... smrc...

Mozes biti ponosan na svoju istoriju Svetozare :D

Hmmm...da sam malopre umro ne bih znao da je Cosmoxer naziv za moj neprezaljeni G, a da (inace identicni) DW 9005 u drugim bojama imaju naziv: Heavenly High - plavi (koji sam postovao gore) i Smokey sunset - beli (vise krem boje, zapravo).

Casio je uvek imao sta da ponudi, i uvek su mi njihovi satovi imali prepoznatljiv look. Svaka cast na izboru modela, i ja ti zelim da ih imas jos vise u kolekciji! Pohvala jos jednom.

Back