Liga šampiona-zvanična tema

RUS

Moderator
Zvanična tema ovogodišnje sezone lige šampiona.

Grupe:

Moj favorit i ove godine Bayern.;)

Milan vise nije sto je bio, ali ajde da se nadamo do kraja. Milane nemoj za te instant klubove da navijas:D, salim se jak je Chelsea naravno. Mada mi nije vise toliko zanimljiv fudbal, klubovi se stvaraju preko noci, pare su se previse uvukle, mozda ovaj financijski fair play zazivi.

ja sam prestao da pratim fudbal, preorjentisao sam se na NFL, mnogo zanimljiviji i "cistiji" sport.
ali sinoc kad sam bacio pogled na rezultate prijatno sam se iznenadio, kakva goleada. ove godine mislim da Real osvaja LS (mada mi je to najomrazeniji klub), a voleo bih na primer finale Arsenal-Bajern

Mozes li mi pojasniti to cistiji, ja stvarno ne pratim NFL niti znam pravila ragbija ili kako se vec zove, ali cini mi se da ga prenosi arena, i uvijek kad zastanem vidim 5 ljudi na gomili i malo ima efektivne igre. Mada svako gleda sta mu se svidja, samo ne znam kako to moze biti cistije, ili se to mozda odnosili na to da u NFL-u nema namjestanja

ili se to mozda odnosili na to da u NFL-u nema namjestanja

na to sam delimicno mislio. ali ne samo na namestanje nego se bukvalno svaka situacija koja je diskutabilna pregleda na snimku. plus svaki tim ima pravo na challenge (kao u tenisu). ima na arenasport, ja gledam i online kada mi se ne svidja odabir utakmica na areni. delimicno si u pravu za efektivnu igru ali kad se malo bolje upoznas sa pravilima i vidis koliko je kompleksna i zahtevna igra onda je jasno zasto su im potrebne tolike pauze (dobro mozda nisu potrebne bas tolike, ima tu i drugih faktora, Amerika je to, velika lova se okrece, mnogo sponzora, mnogo reklama....). njima sezona aktivno traje evo od pocetka septembra pa do nove godine i plus onda jos mesec dana playoff, regularna sezona ima samo 16 kola. znas sa kojim nestrpljenjem ja iscekujem pocetak svake sezone :)
i nikako ne mesaj ragbi i americki fudbal :) bez sale, 2 totalno razlicita sporta! :)

Milane eto strasnog Chelsea sa sve Murinjom na kormilu... Ako cemo ono da se po jutru dan poznaje, crno im se pise:( A navijao sam za njih veceras i generalno ih volim, najvise zbog Ivanovica, ali bih ipak voleo da trofej ode u crveni deo Manchestera.

ma kakav Celsi...Murinjo je ispusena mustikla, izvikan!!! kakve igrace i koliko para na raspolaganju je imao u Realu pa opet nije uradio nista sto ne bi i neki drugi trener!

hehe zivi bili pa videli na kraju ko ce osvojiti :lol:, sa realom i onakvim zvezdama nijedan trener nije do sada uspeo da napravi uspeh, oni kao da kupuju zvezde da bi prodavali dresove i autorska prava a ne da bi osvajali trofeje

Realno gledajuć četiri kluba koja vidim u završnici su Real Madrid,Barcelona,Bayern i Manchester United.Svima ostalima trebat će puno sreće i truda da se uvuku u završnicu.Al lopta je okrugla i nikad se ne zna,sinoć i velika Borusija D.(prošlogodišnji viceprvak Lige Prvaka) i Chelse su izgubili,dok je Real i Barcelona uvjerljivo zgazila protivnike.

Bayern Munich E.V. :D

Prva faza je bila impresivna, fantasticni golovi... Standarno su klubovi dobri, Olympiacos me iznenadio prijatno...

Back