Shmizla Administrator Staff member Sep 18, 2014 #41 ^ Uh kakvo pitanje, ja nisam znala ni da je išta počelo da se igra, a ne da je prvo kolo završeno... :laugh:
^ Uh kakvo pitanje, ja nisam znala ni da je išta počelo da se igra, a ne da je prvo kolo završeno... :laugh:
RUS Moderator Sep 18, 2014 #42 dusa said: A gde su rezultati prvog kola? Click to expand... Na internetu, teletextu,....
D dusa New member Sep 18, 2014 #43 RUS said: Na internetu, teletextu,.... Click to expand... a toooo... pa ko nije pratio nek pogleda
himmelstrider New member Sep 18, 2014 #44 Bajern je imao gomilu sansi i jedan od lepsih golova. Da im ne bese Harta...
piksi New member Jan 18, 2015 #45 Da obnovimo malo temu. Ja tražio slike satova sa putovanja, nigde ih nema, al nađoh ovo, čini mi se da je interesantno...
Da obnovimo malo temu. Ja tražio slike satova sa putovanja, nigde ih nema, al nađoh ovo, čini mi se da je interesantno...
milan zmaj New member Aug 29, 2015 #50 Hahahah Zorane trenutno smo u romingu ali za dve,tri godine bicemo tamo (tu) gde trebamo da budemo. Ali nadam se ne za gol razliku da sluzimo kao neke ekipe...
Hahahah Zorane trenutno smo u romingu ali za dve,tri godine bicemo tamo (tu) gde trebamo da budemo. Ali nadam se ne za gol razliku da sluzimo kao neke ekipe...
Nenad Arandjelovic Active member Mar 18, 2016 #53 Neki dobar tiket da se sastavi,treba novi sat da upadne.