Linde Werdelin satovi

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Pozdrav svima,

svi oni koji posećuju WUS su sigurno primetili agresivno reklamiranje ovog mladog High-end proizvođača satova koji je brzo zadobio brojne simpatije najviše zbog neobičnog i jedinstvenog dizajna.

Linde Werdelin je high-end proizvođač satova i instrumenata koji su osnovala dva Danca, Jorn Werdelin i Morten Linde.
'Sat + Instrument' koncept gde se uz luksuzni sat može nositi i instrument za skijanje ili ronjenje, koji se montira direktno na kućište sata, je zahtevao 5 godina istraživanja i razvoja pre nego što se 2006 godine pojavio na tržištu. Linde Werdelin je jedini luksuzni proizvođač satova koji proizvodi vrhunske visoko sofisticirane digitalne instrumente za skijanje i ronjenje.

Najčešće koriste modifikovane Top Grade ETA mehanizme, a u satovima iz novije kolekcije se mogu naći i vrhunski mehanizmi kompanije Frederic Piguet (član Swatch Grupe) čije mehanizme takođe koriste i neki od sledećih proizvođača: Blancpain, Breguet, Franck Muller, Harry Winston i drugi..

Na kraju postavio bih sliku i review sata koji je mene oduševio svojim dizajnom, a vas pozivam da ostavite svoje komontare i mišljenje o ovom proizvođaču:

attachment.php

Zvanična web prezentacija

Pozdrav.

Attachments

• linde-werdelin-spidolite-dlc-watch.jpg
    linde-werdelin-spidolite-dlc-watch.jpg
    83.6 KB · Views: 235
Milane, mislim da ni onaj Galapagos nije mnogo jeftiniji :(...

Nego da krenemo mi da spasavamo kornjace od dragona :)

Evo i slike pozadine sata:

attachment.php

P.S. Vas dvojica, ne kvarite mi temu, imate svoju pa tamo branite kornjače :)

Pozdrav.

Attachments

• linde-werdelin-spidolite-dlc-watch-case-back.JPG
    linde-werdelin-spidolite-dlc-watch-case-back.JPG
    58.7 KB · Views: 230
Meni se licno ne svidja ja bih se ipak opredelio za nesto klasicnije iako verujem da je odlican sto i mora da bude s obzirom kolko kosta

Back