Longines Conquest - zamena narukvice

Draganche

New member
Pozdrav,

kao što naslov kaže, imam pitanje u vezi sa zamenom narukvice za Longines Conquest.

Elem, sat sam kupio sa kožnim kaišem, ali sam naknadno pazario i čeličnu narukvicu. Čeličnu narukvicu po preuzimanju treba da mi postavi i podesi časovničar, ali me zanima koliko je komplikovano i izvodljivo da u budućnosti po potrebi ja sam menjam kožnu i čeličnu narukvicu? Nemam apsolutno nikakvog iskustva u ovome, jedino što sam gledao par tutoriala na YT, i rekao bih da mi treba ova alatka: http://www.watchband24.de/bilder/ar...rs-tools-bands-straps-watches-repair-pins.jpg

Da li sam u pravu? Ako jesam, molim vas za savet gde bih ovo mogao da kupim, i koja cena bi otprilike bila? Da li treba biti posebno stručan da bi zamenio narukvicu?

Hvala puno na informacijama :)

Dragance ama bilo koji casovnicar to moze da ti uradi i za dzabe. To je 3 minuta posla,a alat ti ne treba.Kad je budes promenio videcas kako i sam ces posle menjati.
Poz

Ipak se isplati imati taj alat ,pogotovo ko ima vecu kolekciju i stalno menja narukvice. I ja trazim isto ,bilo je jedno vreme na Kupindu komplet alat za amatere sad ne mogu pronaci. Ako neko nadje neka javi.

Bolje je sigurno, ali ono moze da se iskoristi kao neko prelazno resenje, dok se ne nadje nesto bolje.

alat je dobar za 90% zamjena remena a za ostatak sativa bi svejedno preporučio urara.Isti takav i ja u većini slučajeva koristim jer mi nekak najbolje leži u ruci zbog svoje težine i veličine i oblika šireg vrha
bergeon MA 3153 rjetko koristim jer je dosta lakši i nešto malo kraći pa mi tak ne leži dobro, čak više od bergeona koristim sponzorski od JACQUES LEMANS-a. Slićam je po dizajnu Bergeonu ali tanji

Back