Longines Vs Rado Vs Certina

Rado je najkvalitetniji i ima najboli mehanizam,ali da vidim dve prelepe 20-togodinje jednojajcane bliznakinje koje su obucene identicno,a moram da izaberem jednu,i jedina razlika medju njima je sto jedna nosi rado a druga longines izabrao bih ovu drugu,jer dolce vita na zenskoj ruci je za mene simbol lepote, stila i elegancije dok je rado vise robustan i izdrzljiv nego lep,cak sta vise na zenskoj ruci bi izgledao kao da je uzela ne muzev ili deckov,vec caletov ili dedin sat.Moje misljenje je da ce i longines podjednako lepo izgledati i za 10 godina,i to je izuzetno kvalitetna firma sa bogatom istorijom,nista manje nego Rado.

I zenu sam pitao, i njoj se Rado najvise svidja. :)

Hvala, puno mi znači da čujem i mišljenje ženske populacije... :)

@ Nikle - Longines Dolce Vita je zaista sat neprevazidjene elegancije koji je nosila i Audrey Hepburn. Dakle, ne treba trositi rijeci o tome kako stoji na zenskoj ruci. Vec dugo gledam i planiram kupovinu tog sata.
Rado je potpuno drugaciji, ne znam da li si sat vidio uzivo, ali ne djeluje kao da je pozajmljen od starije osobe. Naprotiv.

...ali ne djeluje kao da je pozajmljen od starije osobe. Naprotiv.

U stvari, sad sam shvatio da me Rado strasno podseca na jedan Poljot iz moje kolekcije, koji moja zena jako voli da nosi...! :D Isto kuciste, vintage fazon, ali uzivo ni najmanje ne deluje kao dedin sat, i izgleda mnogo zenstvenije nego sto bi se mozda po slici reklo!

poljot-zlatni.jpg

Re: Slike satova iz vase kolekcije!

Auh znaci nece se znati ko je odabran do zadnjeg trenutka! :D
Ja cu sutit i nadat se da ce moj favorit pobijedit!

Auh znaci nece se znati ko je odabran do zadnjeg trenutka! :D
Ja cu sutit i nadat se da ce moj favorit pobijedit!

Da li se ovo odnosi na Longines vs Rado dilemu?? Ali ja ne vidim da si se ti izjasnjavao u temi posebno za to otvorenoj :) :)

Da li se ovo odnosi na Longines vs Rado dilemu?? Ali ja ne vidim da si se ti izjasnjavao u temi posebno za to otvorenoj :) :)
OF:
Upravo tako,ne zelim utjecati na tvoj krajnji odabir! Odaberi srcem i neces pogrijesiti. :)

I meni se sviđa odgovor :)
Ali da kažeš kad padne odluka da li je taj sat bio tvoj favorit, važi??

Last edited by a moderator:

Meni je Rado grdan do bola!
Ali je automatik, sto mislim da je interesantnije muskoj populaciji.

Samo da kažem da, nažalost, ništa nije bilo od kupovine. Finansije su se morale drugačije usmjeriti.

A možda i bolje, pošto, uprkos ovolikom broju glasova za Rado, ja sam, poslije druge "probe", ipak htjela kupiti Longines...

Back