L Lost&Found New member Sep 21, 2015 #1 Nakon dugog mozganja i vaganja, resio sam da se castim i ponovio se ovim primerkom : Frederique Constant FC-392RV6B6 , automatic chrono, Runabout serija 1888 primeraka, valjoux 7751 Attachments 20150613_162825m.jpg 219.9 KB · Views: 228 Last edited: Sep 21, 2015
Nakon dugog mozganja i vaganja, resio sam da se castim i ponovio se ovim primerkom : Frederique Constant FC-392RV6B6 , automatic chrono, Runabout serija 1888 primeraka, valjoux 7751
BANDIDO New member Sep 21, 2015 #2 Re: Novi primerak u kolekciji Sat je prelijep,u zdravlju ga nosio pozz
Dukin New member Sep 21, 2015 #3 Re: Novi primerak u kolekciji Iskrene čestitke i u zdravlju ga nosio....
MMario Well-known member Sep 21, 2015 #4 Re: Novi primerak u kolekciji Cestitke kolega, sat je vrh...imao sam prilike da ga vrpam po rukama...cak se vracao dvaput u prodavnicu.....u zdravlju ga nosio...
Re: Novi primerak u kolekciji Cestitke kolega, sat je vrh...imao sam prilike da ga vrpam po rukama...cak se vracao dvaput u prodavnicu.....u zdravlju ga nosio...
VLADAN P Super Moderator Staff member Sep 21, 2015 #8 Re: Novi primerak u kolekciji Vrlo lep sat :thumbup:
arch_m New member Sep 21, 2015 #9 Re: Novi primerak u kolekciji Prelijep! :congrats: U zdravlju da ga nosis i da uzivas! I kad ulovis malo vremena napisi koju o samom modelu i utiscima. :thumbup:
Re: Novi primerak u kolekciji Prelijep! :congrats: U zdravlju da ga nosis i da uzivas! I kad ulovis malo vremena napisi koju o samom modelu i utiscima. :thumbup:
D Djordje Sugaris New member Sep 21, 2015 #10 Re: Novi primerak u kolekciji Vrlo lep sat, čestitam!:thumbsup: Ko je radio brodić i od kog je materijala, to me je uvek zanimalo
Re: Novi primerak u kolekciji Vrlo lep sat, čestitam!:thumbsup: Ko je radio brodić i od kog je materijala, to me je uvek zanimalo
L Lost&Found New member Sep 24, 2015 #13 Re: Novi primerak u kolekciji Djordje Sugaris said: Vrlo lep sat, čestitam!:thumbsup: Ko je radio brodić i od kog je materijala, to me je uvek zanimalo Click to expand... To vec ne znam, verovatno narucuju od nekoga, materijal je verovatno furnir , medijapan..
Re: Novi primerak u kolekciji Djordje Sugaris said: Vrlo lep sat, čestitam!:thumbsup: Ko je radio brodić i od kog je materijala, to me je uvek zanimalo Click to expand... To vec ne znam, verovatno narucuju od nekoga, materijal je verovatno furnir , medijapan..