ima li neko iskustva ili saznanja o novijim satovima ove firme?
s obzirom da su preuzeli polet,slava i zara fabrike interesuje me dali im je i kvalitet na nivou pređašnjih i nama poznatih imena?
ovaj mi je model zapao za oko :
View attachment 19299View attachment 19300 2006 godine oprema i tehnologija 2-го Московского часового завода «Слава», prelazi vlasništvo u Мaktajm-a. 2007 osnovali su kompaniju Радонеј koja se bavi isključivo proizvodnjom satova od plemenitih metala i sa dragim kamenjem. View attachment 19304View attachment 19307View attachment 19308View attachment 19309View attachment 19306View attachment 19305 Vrhunac dostiže 2010 sa 1200 zaposlenih i povećanjem kapaciteta za proizvodnju mehanizama na 50.000 mesečno! Kriza hiper produkcije je u prošloj godini uzdrmala firmu i zbog velikog broja mehanizma na zalihama došlo je do prekida prizvodnje u julu-avgustu (preuzeto sa foruma watch.ru )-prodaja je pala ispod 3000 mesečno.-Obnovljene zgrade fabrike Slava su srušene, -veliki broj radnika je otpušten,- šef odeljenja za proizvodnju mehanizama prešao u Нику i koliko vidim naše kolege u Rusiji smatraju da je ruski hronograf na izdisaju. Da parafraziram - od ruskog hronografa je ostao samo depo na železnici!
Literatura Часовой журнал1seconds
forum watch.ru
russianwatchguide.com
Званични сајт Мактиме
meni se najviše sviđa i nekim prijateljima koji poslom odlaze za Rusiju sam napomenuo da probaju da ga nabave(ako negde nalete na njega) a i našao sam ga u nekoj njihovoj internet prodavnici za oko 5000 rubalja oko 13500 ali sad ko za inat nemogu :banghead: